Moët Ice Impérial: Готови ли сте да прекарате лято 2015 във водата?

Moët Ice Impérial идва да завладее плажовете през 2015 в пълния си блясък и очарование, привлечено от стоплената от слънчевите лъчи морска вода! Какво е лятото без дългоочакваното бягство до някоя изискано място като морски плаж, плаващ бар, парти на басейн или яхта! И тази година Moët Ice Impérial отново е съвършената компания. Moët Ice Impérial дава начало на лятото със звука от поставяне на кубчетата лед в чашата и нарушава правилата за пиене на шампанско…с неподражаем стил.

Все пак, Moët Ice Impérial прави истинска революция. То е първото шампанско в света, създадено специално да се консумира с лед за дневни партита в най-бленуваните летни дестинации. Единствено Moët & Chandon се осмелява да разчупи традиционните представи с този радикално нов начин да се насладим на шампанското с лед, благодарение на своята над 270-годишна история и на несломимия си иновативен дух.

ТВОЯТ MOËT МОМЕНТ ПРЕЗ ЛЯТОТО НА 2015: СИНЬО БЯГСТВО, КОЕТО ЩЕ ЗАПОМНИШ!

Moët Ice Impérial пренася уникалния си стил на плажа. Където и да отидат любителите на шампанското, Moët Ice Impérial неотлъчно ги следва – дори във водата! Moët & Chandon представя плаващия бар на Moët Ice Impérial – символът на изисканите летни партита през 2015. Лимитираната серия включва оригинална плаваща табла Moët Ice Impérial, която носи частица лукс, толкова присъщ на марката Moët & Chandon. Таблата е в комплект с бяла плажна чанта, която събира шест големи чаши, така че да носите лятното настроение със себе си, където и да отидете. И не на последно място, в комплектът ще откриете и магнум бутилка Moët Ice Impérial – първата година, в която марката предлага шампанското в голям формат от 1.50 литра, като така подчертава характерния за Moët & Chandon щедър дух.

Moët Ice Impérial е шампанското на летните удоволствия и е най-елегантния начин за бягство до най-модните и екзотични слънчеви дестинации. Moët Ice Impérial покани любителите на шампанското на стилно бягство за първи път през 2013, призовавайки ги да вкусят от сладките обещания на лятото и да се забавляват край морския бряг. През 2014 Moët Ice Impérial доразви концепцията си за бягство през лятото в различни елегантни формати: в града – партита на открито, за да се насладим на слънчевия залез, в морски курорти – обедни партита в ослепителни вили с ограничен достъп, на яхта – неповторимото удоволствие да отплаваш в открито море когато и където пожелаеш. Тази година Moët Ice Impérial добавя още повече свежест с идеята за ексклузивно парти във водата. Двете красиви визии, дело на фотографа Олаф Випенфурт, перфектно илюстрират специалната лимитирана серия и духа на Moët Ice Impérial – във вода!

Moët & Chandon е марка, известна с иновативността си и надали има по-добро въплъщение на този визионерски дух от Moët Ice Impérial – първото шампанско от вида си,” заяви
Арно де Сень, Международен директор маркетинг и комуникации на Moët & Chandon. “Moët Ice Impérial е като бягство на плажа в чаша и това лято смело ви предлага най-специалните летни Moët моменти във водата.”

MOËT ICE IMPÉRIAL: ЛЯТО С ЛЕД

Изключителната свежест на Moët Ice Impérial и наситените аромати на тропически плодове предлагат мигновено бягство в пленителни летни дестинации по света. То се сервира с лед в големи чаши за каберне, които усилват усещането за свежест. Бутилирано в бели лакирани бутилки с черна връзка, златен етикет и сребрист дизайн, Moët Ice Impérial символизира елегантността и иновативния дух на марката Moët & Chandon.

Moët Ice Impérial има интензивен аромат на тропически плодове като манго и гуава в съчетание с обилни сочни аромати на узрели нектарини и оригинална нотка на малини и цариградско грозде. Вкусът е перфектно балансиран между плътност и свежест, съчетаващ сладки и сочни вкусове на свежа плодова салата с очарователната сладост на карамел и сладко от дюли преминаващ в пикантни и свежи нотки на грейпфрут, джинджифил и тоник.

“Добавянето на лед към което и да е друго шампанско би нарушило баланса на вкуса му. Но иновацията и стилният почерк на Moët Ice Impérial се крие в перфектно балансирания вкус, който се постига само, когато шампанското се сервира с лед. ” казва Беноа Гуез, създателят на шампанските Moët & Chandon. “Moët Ice Impérial притежава умишлено постигнат интензивен и богат плодов вкус, за да може да посрещне охлаждащия ефект на топящия се лед, който се превръща в перфектното допълнение на това шампанско за постигане на идеален баланс.”

Лимитираната серия на Moët Ice Impérial за 2015 може да се поръча само през локалната фейсбук страница Moet & Chandon BulgariaТУК!