Мона Гочева и бременното й коремче на топло в LIDL

МОНА ГОЧЕВА ПОКАЗА ЯКЕ ЗА БРЕМЕННИ, КОЕТО МОЖЕШ ДА ПОЛЗВАШ И СЛЕД БРЕМЕННОСТТА12 декември 2018г., София. Красивата певица и актриса Мона Гочева, която очаква първото си дете и вече е в напреднала бременност, бе сред първите, които се сдобиха с практичното и удобно яке за бременни на Lidl. Якето е част от стилните предложения за бъдещи майки, които веригата предлага тази седмица – блузи, дънки и жилетки, пижами и бельо.Благодарение на специална платка в предната част, размерът на якето може да се регулира и така да се съобразява с растящото коремче на бъдещата майка. Когато бебето се роди, платката се маха и якето може да се ползва отново.

„Якето за бременни на Lidl е изключително удобно, меко и топло, но най-хубавото е, че ще мога да го нося и след като родя. Харесвам много изчистената му линия и това, че може да се комбинира със всякакви дрехи и обувки. Сега се радвам, че коремчето ми е на топло през зимата и на бебчо със сигурност не му е студено,“

споделя Мона с усмивка.Якето за бременни, както и останалите предложения за бъдещи майки можете да откриете от 13 декември във всички магазини на Lidl в страната.