Must have: Оранжево лято

Оранжевото е цветът, който това лято завладя модните подиуми и намери специално място в сърцата ни. И нищо чудно – това е цветът на слънцето, щастието и креативността. Просто няма как да му устоим и да не се обсипем от глава до пети с него!

must-have

Ето защо днес сме посветили цялата рубрика “Must Have” на този горещ тропически цвят.

рокля

Започваме с яркооранжева разкроена рокля без ръкави oт BCBGMAXAZRIA, която е прекрасно и елегантно решение за летния сезон. В съчетание с високите велурени сандали постигаме перфектна градска визия. А ако не искаме да избягваме дългите разходки заради високия ток, сандалите идват и в подобен нисък вариант.

сандалиниски сандали

Второто ни предложение е специално за дамите, които биха експериментирали с малко блясък. Ярко-оранжевата визия е по-подходяща както за забързаното ежедневие, така и за вечерен коктейл например. Изчистеният асиметричен копринен топ от PINKO е едно много добро решение за справяне с летните жеги. Прибавете към него и тези стилни обсипани с пайети къси панталонки и се пригответе да привлечете погледите на всички.

топпанталонки

Това са предложения ни за тази седмица. Ако оранжевото е вашият цвят и сте готови да му се отдадете напълно това лято, не губете време, а смело си откраднете предложената визия. Разгледайте всичко и изберете!

Ако вече сте избрали това, което най-добре приляга на стила и настроението ви, но спестяванията ви вече са отишли за мечтаната лятната почивка – не се притеснявайте!

С бързите кредити на Credissimo, можете да си позволите да бъдете в крак с модата всеки ден и по всяко време. А сега всеки уикенд на юли ще бъде оранжев със специално предложение за 20% отстъпка от лихвата за кредити.