Най-доброто от сезона: роклите без ръкав

Сезонът на роклите без ръкав официално е открит! Макар тези дни навън да е по-хладно, пролетта ни връхлетя, а с нея и желанието да бъдем по-красиви и слънчеви. Ако и вие искате да се окъпете в светлина и да бъдете неустоими – заложете на този модел.

alalalalaa - Copy

Роклите без ръкав са изключително женствени, кокетни и любими на много дами. Вниманието тук е насочено в горната част на тялото, затова препоръчваме роклята да е вталена, за да подчертава зрително красивите ви форми.

roklikusi1 - Copy

Цветовете за сезона са пъстри, но винаги може да заложите и на семплата малка черна рокля. Все пак-класиката винаги е на мода! Ако си падате по по-експериментаторските десени, наблегнете на ярките цветове. Флоралните мотиви и тази година са особено модерни, а принтовете могат да бъдат от едри до съвсем малки цветя.

aalalalalalallalaaaa - Copy

Издължените модели стоят особено добре, особено, ако са в бохемски стил, с пищни десени. Ние залагаме на модели със средна дължина, защото те показват точно толкова, колкото е необходимо на въображението.

ulalala

Ако сте се вдъхновили за свеж пролетен пазар, вижте интересните ни предложения! . Не забравяйте да разгледате и останалите ни модни находки, защото сред тях има истински съкровища!

22222277777666666555545554444444111111