Най-зле облечените звезди на наградите Грами 2017

Едва вчера ви показахме кои са най-добре облечените знаменитости, а днес ще ви запознаем с тези, чиито облекло беше неподходящо, крайно и дори крещящо.

gallery-1486947524-lady-gaga-embed-1024

Започваме с Лейди Гага, която съвсем скоро беше и героиня в нашата рубрика „eModno Мнение“. Тя отново скандализира, а облеклото й беше наистина крайно и доста грозновато. Не харесахме косматите ръкави, както и високите ботуши с цип. Тази садо-мазо визия не приляга на събитие от ранга на Грами 2017.

skrillex

Продължаваме с един изключително талантлив артист – диджея Skrillex, който за жалост не беше облечен никак уместно. Не смятаме, че визията му е грозна или скандална, а дори напротив – намираме я за прекалено простовата за звездната вечер.

solange-knowles

Любимката ни Соланж ни изуми със странния си избор на тоалет. Харесахме златистия цвят и блясъка, но не и наборите на рамото, които правят певицата да изглежда едра в горната част на тялото.

gallery-1486949465-rihanna-1024

katy-perry

Завършваме с обемната абсурдна пола на Риана и розовия аутфит на Кейти Пери. За жалост бихме могли да кажем, че и двете визии ни напомнят на пердетата на баба, а не на класен и стилен тоалет за Грами 2017.