Най-красивото семейство на света

Абанос и слонова кост. Представяте ли си ги? Тези два нюанса са станали нарицателно за контрастна красота. Стоейки един до друг, двата цвята създават една утопична реалност на нещо, което ни се струва нереално красиво и физически невъзможно да просъществува във време-пространството.

Природата обаче казва друго и събира НЕЯ – черен кадифен шоколад и НЕГО – мека уханна сметана. Резултатът? Скролнете надолу и ще ахнете, като нас самите. Става дума за интернет сензацията семейство Пъркинс – Ники и Джейми и прекрасните им дъщерички.


Ники Пъркинс е судански модел и знаменитост в социалните медии. Тя е израснала в Австралия и е известно лице в модната индустрия, тъй като е моделствала за няколко първокласни марки и дизайнери. Женена за популярния австралийски “YouTuber” Джейми Пъркинс. В момента тя е влогър на пълен работен ден.
Ники и Джейми управляват семейния си канал в YouTube, където се намират видеоклипове, свързани с бременността и родителството, заедно с влогове, посветени на двете им дъщери. Ники притежава и индивидуален канал в YouTube, където основно публикува съдържание, свързано с грим и мода. Тя също е много активна и в Instagram, където нейните зашеметяващи снимки пленяват близо милион последователи.Г-жа Пъркинс започва кариерата си като модел. Съвсем случайно попада в индустрията, след като към нея се обръща случаен непознат, докато тя е на шопинг в мола. По-късно разбира, че всъщност мистериозният господин е от известна агенция за модели.
В началото абаносовата красавица мечтае да дефилира за Vicoria’s secret – и ние сме напълно ЗА!, но нещата се развиват така че не слага ангелските крила, но за сметка нова модните агенции се „избиват” за нея. Въпреки това, в първите си дни в Ню Йорк, Ники се сблъска с голям натиск, свързан с това да изглежда по определен начин.Стилистите се фокусират върху теглото й и тя мигновено минава на строг хранителен режим, който я докарва до депресия. Това, от своя страна, я кара да напусне Ню Йорк и да се върне обратно в Австралия, където среща Джейми Пъркинс, за когото по-късно се омъжва.Интересът на девойката към модата и грима я кара да стартира своята социално-медийна кариера. Тя притежава едноименен канал в YouTube, където публикува насоки за грим, ревюта на продукти и друго подобно съдържание. Каналът служи и като пространство за влогване, чрез което тя информира своите над 306 000 фенове за важните и съдбоносни моменти от живота си, като например двете бременности.Желанията й не стигат само до тук. Тя дели още един общeствен You Tube влог със своя съпруг, като двамата менажират и обща лична страница в социалните мрежи Facebook и Instagram„Jamie and Nikki”. Тези влогове са посветени на връзката им, брака им и двете им сладки шоколадки.Първоначално общият им канал е създаден, за да сподели със света предложението за брак на Джейми към Ники. Веднага щом се качи в мрежата видеото се превърна в нещо като вирус, не защото заразява с хакове, а защото е толкова гледано, че залива света буквално за часове, така както го умее само един нагъл бацил.Следва споделяне и на видео от сватбата им, което пък моментално им носи повторно увеличаване на абонатите, след като бива изгледано над шест милиона пъти. То е последвано от клипове за ражданията на двете им дъщери, рождените им дни и всякакви семейни ивенти, които покачват броя на абонатите им след всеки ъплоуд.Така днес тези двамата са се превърнали в най-яката двойка на You tube и интернет пространството, като цяло.