#NinaPop – новият юбилеен аромат на парфюмите Nina Ricci

Днес е рожденият ден на Nina. Поп рожден ден. Парти за рожден ден – приказка.

Днес се честват десет години от създаването на невероятната приказка за Nina. Годините минават, а приказките се пишат от нея през тези години.

Имало едно време една принцеса, която… Стоп!

Артистичната приказка не трябва да започва с „имало едно време”. Тя е тук и сега. Млада жена, мечтаеща за женственост. Една фантазия, зараждаща се и съществуваща благодарение на нея, мечтаеща с широко отворени очи. Една уникална история с # и с @. История, с която можеш да се завърнеш вкъщи, когато пожелаеш. Когато установените правила са били разрушени. И когато Вие създавате Вашите собствени опасности. За своят рожден ден Nina кани своите надежди, своите емоции и желания. Онези за вчера, тези за днес и онези за утре, събрани в един миг, проблясващ пред погледа й. Музиката гърми навън.  Nina танцува. Танцът се вихри вълнуващ и замайващ. Танците съживяват мечтите и спомените й. Коя е тя и коя ще бъде?

Nina. На всяко завъртане и всеки смях, който полита, създава нова мечта. Може би за себе си? Загатване за някакво неутолимо желание. Преди десет години, след десет години, няма значение, всичко за което говорим е тук. изненадва ни, опитва нови неща и преоткрива своето аз.

Десет години. Безкрайно духане на свещички. Nina прави това. И този невероятен момент за тя се чувства по-жива и по-свободна от всякога Отхапва ябълката на любовта. Nina. Животът Ви е пред Вас. Пожелавам ти прекрасен рожден ден, Nina!

Pop на Точки

Червено, розово, цвят мандарина, жълто, синьо… за рожден ден, Nina е в еуфория! Преправен от френският художник Коко, известният флакон в истинско, лудо поп розово. Нейният лакиран бял флакон, облечен в множество сливащи се точки се възражда отново. Искряща и празнична, тази завихряща се дъга, придава артистична визия на оригиналният парфюм, като отбелязва момента на елегантност в историята на Nina, празнуваща десетия си рожден ден през2016. Разкрива се едно лудо десетилетие с приказна атмосфера.

Nina, Магическият Парфюм

Тази любовна история започва през 2006, когато парфюмерист Оливие Кресп, да създаде „магичен парфюм”. Nina. Флорален, с деликатно  глезещи, ценно искрящи, двойни фасети в сърцевината. Обвит във воал от карамелизирана ябълка, той се възвисява с ефирната смес от цитрусови плодове и чувствена основа дървесен аромат. Със своята чувствена женственост ароматът привлича незабавно световния успех. С течение на годините, този аромат е родил множество обонятелни вариации, влияейки ни отново със своята дръзка изобретателност.

Мъничко име, разказващо цялата история

Характерът наNina е взимстван от създателя на френската модна къща, която е синоним на френския чар и абсолютната женственост. Като актриса в една изключителна приказка, Nina мечтае за женственост, колебаеща се между фантазията и реалността, от приказния свят на мечтите, към изтънчения свят на класическия парижки апартамент. Това младо момиче, така грациозно, елегантно и спонтанно, потайно и мечтаещо, сякаш искри и има твърд характер. Фалшиво-простодушна, тя се води от нейните желания и емоции, неустоимо привлечена от една ябълка…

Култов Флакон

Tази съвременна интерпретация на чувствената кристална ябълка, създадена от Мейсън Лалик през 1952, за парфюма Fille d’Evede Nina Ricci, показва флакона на Nina. Той е повече от поддаващ се на промяна. Моменталното желанието да го имат на всяка цена всеки път е различно, но флаконът винаги е перфектно разпознаваем, той се преобразява във всяка нова глава от историята на Nina. Линиите, цветовете  и материалите на флакона са обновени. Свежи идеи са проучени чрез творчество и художествени колаборации като  Ladurée, Swarovskiили други илюстрации от Lilidoll.

Феноменът Nina

Само няколко години са били достатъчни за Nina да се наложи, като един от най-големите успехи в парфюмерията. Този аромат, оглавяващ множество пазари, е бил един от най-продаваните парфюми в света още от самото начало, съблазнявайки впечатляващ брой от млади дами, които стават все повече. Благодарение на рекламата и изключителните иновативни онлайн изживявания, Ninaе успяла да изгради здрава, уникална връзка с младите жени по света. С почти 3 милиона фенове на своята Facebookстраница, това е топ парфюмерийната страница във всички социални мрежи. И сега, парфюмът празнува десетата си годишнина по най-добрия възможен начин с: #NinaPopParty