Новата колекция на eModno: окъпана в цвят и светлина

Виж Галерията 45 Снимки

Новата ни колекция ухае на истинска пролет! Споделяме с вас моделите, по които работехме напоследък, като се надяваме да предизвикат само пъстри емоции. Много дизайнери казват, че дрехата е като твое дете, тя е творба, която излиза от ръцете ти, в която си вложил частица от себе си. Ние се чувстваме именно така, защото новите ни творби са пъстри като самите нас, окъпани в цвят и светлина!

emodnocollage1

Дрехите от колекцията ни са многоцветни, флорални и фини. Повлияни от красивото лято и пъстрата пролет, ние заложихме на ефирните материи и свободните кройки. Важно е дрехата да бъде красива, но също така да се отличава и с комфорт, за да имаме свобода на всяко наше движение. Държим на комфорта в модата и знаем, че съвременната жена води забързан начин на живот, в който има нужда да се чувства удобно в кожата си.

5555

1111

От цялата колекция преливат цветове, защото искаме тя да носи щастие, да напомня на текстурите на пролетта и лятото, да завладява с красивите си десени и да ни кара да мечтаем. Както всеки път досега, сме наблегнали на прецизността в изработката. Слагаме името си на всеки модел и ви уверяваме, че дори най-малкият детайл е измислен с любов и внимание.

123456

beyourself

nebe

 

Искаме да ви накараме да се чувствате специални, изпълнени с енергия и порив за живот. Вярваме, че хубавата дреха може да ви зреди с нови емоции и да ви накара да се чувствате различни.

redredred

2222

Насладете се на моделите от новата ни колекция и не забравяйте, че всеки нов ден е шанс да преоткрием нещо непознато в себе си. Бъдете различни и експериментирайте със стила си, защото той е вашата визитка пред света!

nebeee