Без Cosmopolitan вече! Една Stella Artois, моля!


„Сексът и градът” приключи, но Сара Джесика Паркър се разхожда из спомените на феновете на сериала в една голяма бюджетна Super Bowl ad, заедно с още една много обичана филмова звезда.

Ако си спомняте, преди време ви разказахме, че Кари Брадшоу се завръща отново за нещо добро и благотворително, както обяви самата Сара Джесика в личния си Instagram профил.

Бившата звезда на „Sex and the City” Паркър се появява в рекламата на Stella Artois – ексцентричен ход от страна на актрисата, като се има предвид неспособността на продуцентите да заснемат третия филм за сладката журналистка и трите й палави приятелки.Облечена като любимката ни Кари Брадшоу, къдрокоската е снимана в момент, в който влиза в бар, където всички я познават, а сервитьорът й задава реторичния въпрос: „Cosmopolitan, нали?”
Отговорът: „Tonight I’ll have a Stella Artois.”

Малко след това същата поръчка си прави и иконичният Джеф Бриджес в ролята на ‘The Dude’ от „The Big Lebowski”, който сяда непосредствено до Кари.Всичко това е част от кампанията, подкрепяща инициативата #PourItForward – която има за back up Water.org и Мат Деймън, която осигурява чиста вода и дезинфекция в страните от третия свят.

„Довеждайки глобалния проблем с чистата вода до ниво голямо, колкото Super Bowl, и с малко подкрепа от приятели като Сара и Джеф, се надяваме да постигнем дори повече.”

Това е първият път, когато Сара Джесика е отново в ролята на Кари след снимките на втория филм за „Сексът и градът”.Оттогава тя е в ожесточена словесна война с бившата си колежка Ким Катрал, което същност е и причината за пропадането на снимките на третия филм.

За някои от вас това, че Кари отказва Cosmopolitan, а The Dude не е в обичайния си образ може да се стори кощунство, но всичко е в името на една добра кауза.

Кампанията „Pour It Forward“ работи в посока преодоляване на световната водна криза, а за всяка Stella , закупена до 31 март, марката ще дари един месец достъп до чиста вода на някой, който живее без нея.

„Надявам се, че тези два свята ще вдъхновят хората навсякъде да сменят напитката си за Stella и да се присъединят към нас, за да сложим край на световната водна криза.”

Откровеничи актрисата пред журналистите.


„Changing can do a little good.”


Редактор: Мариан Делева