Obuvki.bg-в царството на обувките

Obuvki.bg са на пазара повече от 20 години, като предлагат старателно подбрани и селекционирани продукти на най-добрите полски и чуждестранни марки.  Непрекъснато обогатяват асортимента си с нови и ексклузивни марки. В момента са един от най-големите и успешни магазини в Полша, който е специализиран в продажбата на обувки и аксесоари. А в България стават все по-популярни и хората им се доверяват все по-често.

Освен, че можете да намерите всякакъв вид обувки, от които се нуждаете, на сайта им можете да получите и много полезна информация относно обувките. Obuvki.bg имат блог с много полезни и интересни статии. Например “Как да запазим белите обувки бели?” или “По какво да познаем качествените обувки?”. Засягат всякакви теми, но ние решихме да включим откъс от тяхна статия, относно качеството на обувките, защото както казва английската дизайнерка Вивиан Уестууд – „купувай по-малко, избирай разумно”.

Ето какво пише в блога им по темата “Дали известната марка е синоним на качество?” :

“Не винаги! И на обувните гиганти им се случват гафове. Избирайки обувки бъдете суров критик. Запознайте се с мненията на други потребители и проверете колко време марката е на пазара. Множество ценни съвети можете да намерите в една от отметките на нашия блог Съвети.

Как да познаем качествените обувки? Всички знаем, че доброто качество струва. Но тук също няма универсално правило! Разбира се, че качествените обувки са скъпи (мин. 139 лв.), но и посредствените модели могат да струват много. Цената е само “намек”, но не и “абсолютно определение”!”

Ето и няколко модела, които подбрахме за лятото:

Купи сандали на ток Pinko

 

Купи еспадрили на платформа Karl Lagerfeld

 

Купи сандали на ток Eva Longoria

 

Купи еспадрили Jenny Fairy