OLX Ателие конкурс – мястото за истинския талант

Способността да изработваш нещо красиво със собствените си ръце може да се сметне за един от най-големите таланти. По този начин човек оставя своя отпечатък, създава изкуство, отличава се от всички останали, сътворява красота, която в този толкова забързан и динамичен свят е от особена важност!

Най-известният онлайн магазин в България – OLX.bg отлично знае това и дава възможност на всички желаещи творци да се отличат и да представят изкуството си пред останалите.

В съревнованието OLX Ателие могат да участват всички хора, които предлагат в профилите си изцяло ръчно произведени неща. Конкурсът е разделен на 4 категории – Арт, Дом и Бит, Бижутерия, Дрехи и Аксесоари, а наградите са много примамливи! Администрацията на сайта ще раздаде 20 награди от по 1000лв, които имат за цел да насърчат получателите си в развитието на творческия им път, закупуване на материали, реклама и т.н. Първите шест събрали най-много гласове във всяка отделна категория, автоматично се класират за финала, където жури, съставено от екипа на OLX и експерти в областта а изкуството, ще избере 12 победители – по 3-ма от всяка категория.

Вече стотици ентусиасти, които създават с ръцете си изключително красиви артикули, се включиха в конкурса и водят битката за събиране на гласове и почитатели. Разглеждането на различните профили на абонатите, взели участие в състезанието на OLX.bg, бе едно от най-приятните занимания за последните дни. Хилядите стилни обеци, гривни, обувки, картини, аксесоари за бита, дрехи, фотографии са истинско вдъхновение и ни карат да повярваме в магията на изключителния талант. Е, и тайничко благородно да завиждаме…

Можете да посетите профилите на нашите лични фаворити във всяка една категория: Арт, Дом и Бит, Бижутерия, Дрехи и Аксесоари и да дадете своя глас!
Конкурсът приключва на 26 октомври 2014г.