On the Road – бохемска наслада в пролетно-лятната кампания на Parfois

Страхотният португалски бранд за аксесоари Parfois представи пролетно-лятната си кампания и тя е отражение на всичко това, за което живеем в момента. Наслада, чиста любов към живота и бохемска свободолюбивост. Това е посланието на кампанията, която ни отвежда на път. За къде – това не ни е съвсем ясно, но има ли изобщо значение? Стига да е интригуващо, ново и интересно, съгласни сме с две ръце!

catalogo_SS16_

Новата колекция на Parfois се готви да зареди гардероба ни с поредица от привличащи вниманието аксесоари, които са решени в интересни принтове и типичните за бранда геометрични форми, за да се превърнат в основен акцент на визията. Впечатление ни прави ясната отправка към винтидж стила и модата от 70-те години, които властват в модата в момента и ни карат да мечтаем за топлите дни на приключения и любов. Това усещане се засилва от посланията, които кампанията отправя към почитателите на бранда: „It’s just you and the time it takes you to get somewhere”, “Not having the pressure of someone expecting you. You make all the calls!”, “It’s not about being brave or reckless”, “I don’t do it to prove anything… To me or anyone else…”, “I’d rather just go, because it feels right

catalogo_SS16_16

catalogo_SS16_15

catalogo_SS16_14

Всичко това ни напомня за онази бленувана свобода да съберем няколко от най-необходимите неща в една чанта/раница и да се отправим на пътешествие към мечтана дестинация. Онази, за която все си мислим, но поради една или друга причина винаги отлагаме. Само че този път без планове, резервации и очаквания. Просто вие, пътя пред вас и щастливата съдба. Parfois успява да улови това усещане и да го превърне в аксесоар, различен за всеки. Понякога ще да слънчеви очила, друг път чанта/клъч, след това колие или удобни еспадрили – няма значение! Нежните минималистични линии и изключителното внимание към детайла, които съпътстват работата на Parfois, няма как да не направят впечатление на истинските почитатели на модата.

catalogo_SS16_11

catalogo_SS16_9

catalogo_SS16_7catalogo_SS16_8

catalogo_SS16_10

catalogo_SS16_2

catalogo_SS16_3

catalogo_SS16_4

catalogo_SS16_5

catalogo_SS16_12

Автор: Преслава Цачева