Орлин Павлов и приятелката му станаха родители!!!

Новините около БГ знаменитостите днес нямат край! Едни правят годеж, а други – стават родители. Важното е, че нещата, които се случат около тях, са само хубави, нали!Прелестната Диана Великова – ‘тайната’ възлюбена на Орлин Павлов, дари поп звездата с първата му рожба – прекрасното и здраво бебе – момиченцето Елизабет Павлова.

Това обяви самият всестранно развит Орлин в профила си във Facebook.

„Елизабет Павлова, добре дошла на този свят❤️❤️❤️
Неизмерими благодарности на д-р Anna Ivova Bogdanova и целия екип на акушер-гинекологията в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. Невероятни сте!!!Диана обичам те! Ти си майка-героиня❤️👶🏼❤️ И както се пее в една песен “Светът е друг когато си тук”.Певецът умело успя да укрие връзката си с мулатката Диана, още от запознанството им в Дубай, когато Диди все още е във връзка с друг господин, както и бременността й, въпреки че от доста време се шушука за техните взаимоотношения и за предполагаема бременност на смуглата красавица.

Нито веднъж обаче 39-годишният секс символ не потвърди нито една от двете тиражирани версии около личния му живот. Разбираме го за тези му желания и се възхищаваме на това, че успя да запази съкровените си преживявания само в личното си обкръжение.Пожелаваме на Елизабет да бъде здрава, умна и талантлива, като мама и тати, а на тях – щастлив семеен живот и много взаимна подкрепа и разбирателство!


Редактор: Марина Делева