Отблизо с водещата от The Voice Даяна Христова

Даяна Христова – водещата в The Voice е на 26 години от град София, завършила е 157-ма ГИЧЕ “Сесар Вайехо” с испански. Следвала e Журналистика в Софийски университет “Св. Климент Охридски” и винаги e следвала интуицията и сърцето си!

За теб живота е?

Животът за мен е благословия, а освен този факт се опитвам да го изживея по най-добрия начин, заобикаляйки се с най-добрите хора и животни! 😁Дълбоко вярвам, че е важно с кой споделяш дните си на Земята!
Как би се описала с една дума?

“Предизвикателсто” е думата, с която бих се описала, аз съм точно това! Обичам да предизвиквам себе си и хората около мен!

През свободното си време любимото нещо, което обичаш да правиш е ?

Обичам да прекарвам свободното си време с най-близките ми, времето с тях в най-ценно и никога не трябва да се подценява!

Работата в the voice за теб е ?
Работата в The Voice за мен е страст, защото музиката е моята страст, откакто се помня!

Винаги ли си искала да работиш това което работиш в момента? Ако не, какво си искала?
Исках да стана певица и актриса, но никога не е късно, нали?

Как успяваш да намираш време за работа, ютуб канал и приятели?
Вярвам, че с желание всичко се постига! Искам да имам време за всичко и намирам начин, това е и съветът ми към вас “Намирайте време за нещата, които искрено желаете”

Тъй като ютуб канала ти има много бюти трикове какъв съвет би дала на нашите читатели?

Напук на бръчките един ден – усмихвайте се много и често! Щастието е най-красивият бюти трик! Старайте се да сте такива, от вас зависи!

Кой е любимият ти аксесоар през есента?

През есента най-много обичам красивите и меки шалове, съчетани с приятен аромат са гаранция за добро настроение през целия ден!

Без какво не можеш да излезеш през хладните месеци?

Без топло палто, кожено яке, или широко дънково яке, boyfriend style! Обичам да ми е топло и уютно!
Любимият ти аутфит за есента?

В ежедневието си залагам на удобството, защото имам много забързан начин на живот, ето някои от любимите ми визии:На последните два въпроса отговорът ми е един: Обичам всичко: палта, якета, кецове, боти! Най-хубавото нещо свързано с модата е възможността да се експериментира, за да изглеждаме различни и уникални при всяка възможност! Ако мога да използвам дрехите и аксесоарите, за да изразя настроението и вътрешния ми свят – възползвам се!