Отблизо с Джулиана Гани – детокс за супер тяло

Джулиана Гани е красива, секси, добра,умна и талантлива. Тя разби стереотипа за плеймейтките , защото доказа точно обратното с участието в “Биг Брадър”  с нейните знания и доброта. Темата, на която разговаряхме с нея е здравословното хранене и мотивацията, защото освен, че нейният приятел  издаде книга “Детокс 2.0”, наскоро те пуснаха и био ядкови масла “by Djuliana & Naydenov”

Като бяхте малка каква искахте да станете?

 Певица! Гледах се пред огледалото и исках да бъда под светлината на прожекторите!

Щастлива ли сте с работата си в момента?

 Много! Никога не бих я заменила! Това ме изпълва с живот!

Ако може да опишете живота си с една дума то би била?

Приключение!

Като се събудите какво е първото нещо, което правите?

 Пия кафе и подреждам задачите си за деня

Преди хранехте ли се здравословно? Ако не, защо решихте да промените това?

 Не особено, но винаги съм се съобразявала какво консумирам. Може би преди просто нямах волята да се реша да спазвам какъвто и да е режим. Реших да променя това когато започнах връзката си с Илиян, защото той винаги се храни с добра храна и някак си ме предразполага да ми харесва този начин на живот.

Какво ви мотивира, за да започнете да тренирате и да се храните здравословно?

 Аз съм перфекционист и винаги съм искала да харесвам образа в огледалото, а в моите очи винаги има още какво да се подобри. Това ме мотивира да съм постоянна в спорта и храненето си!

За вас здравословното хранене е?

 Начин на живот, при който човек не чувства липса на каквито и да е храни, нито задължение да консумира нещо, което не обича. Здравословното хранене е индивидуално в очите на всеки човек и трябва да бъде подбрано според неговите нужди и предпочитания!

Според вас изисква ли се голяма воля, за да започне един човек да се храни здравословно?

Да! Най-трудно е началото, защото повечето хора са свикнали да опитват от почти всичко, което им се предлага. Когато обаче човек свикне с този начин на живот, просто спира да изпитва тази нужда от вредна храна.

Какво бихте споделили за книгата Детокс 2.0?

 Смятам, че Илиян е успял да направи нещо, което се смята за почти невъзможно! Той създафе универсален режим, който въздейства благоприятно на всеки организъм и помага не само за визията на хората, но и за тяхното здраве! Една от много тайни на този успех е, че режима е кратък и затова не влияе зле на никого. Ако някъде видите режим от 90 дни или повече, който се смята за универсален, то за него мога да ви кажа само едно – ако помогне на едни, ще навреди на други! Всеки организъм е индивидуален и затова не трябва хора без знания и опит да дават съвети на околните, рискувайки здравето им! Гордея се, че опитах, показах и препоръчах тази книга на всички!

Смятате ли, че ако един човек прочете книгата, но не изпълни всичко до край ще има ефект?

Смятам, че спазен наполовина, режима ще даде повече резултати от това да не спазите нищо. Всяка промяна към по-добър начин на живот (дори малка) би допринесла с резултати.

Каква беше причината, за да се напише Детокс 2.0?

 Може би трябва да попитате лично автора, но това което знам от него е, че той изпитва любов към това да помага на хората и да вижда благодарността в очите им. Неговото най-голямо хоби е медицината и затова винаги е бил най-въодушевен, когато се занимава с хора страдащи от заболявания или възстановяващи се от травми. Между другото той е помагал на хора страдащи от диабет, подагра, хипертония, хашимото и още много заболявания. Също така се занимава с много деца с изкривявания на гръбначния стълб и тн. Смятам, че това го мотивира да събере всичките си знания и проучвания в храненето в Детокс 2.0!

Купи книгата “Детокс 2.0” www.naydenov.fitness/produkt/detoxbook