Oysho и изкуството да спортуваш със стил

За някои хора спортът е начин на живот, за други е необходимост, заради излишни килограми, а трети просто обичат да поддържат добро здраве, красиво тяло и силен дух. Едно е сигурно – през летния сезон е важно да бъдем във форма и с добро самочувствие.

Независимо кой спорт предпочитате и е най-подходящ за фигурата ви – екипът за тренировки е много важен. В него трябва да се чувствате комфортно, за се движите свободно.  И тъй като ние обичаме стилът да е част от ежедневието,  днес ви предлагаме да разгледате прекрасните предложения на испанската марка Oysho от линията „Gymwear”.

Каталогът, с дамската спортната серия за летния сезон на 2013-та, е богат на най-различни сексапилни екипи, които носят усещане за удобство и естетика. Модерният „тренировъчен” стайлинг, който ни предлагат от бранда е подходящ за фитнес, аеробика, йога, тае бо, джогинг, тенис и други спортове.

Виждаме еластични клинове, къси шорти, много потници, Т-шърти с различна дължина на ръкавите, женствени рокли за тенис. Цветовата палитра включва класическата графична палитра от черно, сиво и бяло, допълнена от чувствено прасковено, за да бъдете женствени и докато спортувате.

Автор: Делица Цонева