Нека бляскаво да посрещнем новата година


 

Моделите рокли за този парти сезон за толкова вариативни, че без ясната представа какво точно искате и търсите, много лесно ще се удавите в океана от материи, принтове, стилистики, дантели, брокат и пайети. Хубавото обаче е, че има отговор на желанията на всеки. Те са приемливи за всеки вкус и подходящи за всеки тип тяло.


Купи черна къса парти рокля


 

Според ново проучване средностатистическата жена прекарва три седмици, за да подготви своя празничен аутфит. Този процес включва най-малко три часа пазаруване, два часа онлайн пазаруване, избор на минимум седем или повече рокли и закупуване на поне две от тях и обсъждане на всяко облекло с приятелки до седем пъти повече.


КУПИ дълга вечерна червена рокля


 

Ако това бъде прочетено от мъж, той моментално ще натисне хиксчето горе вдясно и ще изключи компютъра, а на празника ще отиде облечен в удобни джинси и тениска. А за „откачените” тренди мацки идваме на помощ ние. Нека видим дали ще ви хареса подборът, който направихме за вас!


КУПИ къса синя рокля с пайети


 

Когато избирате идеалната рокля за парти, не забравяйте да разгледате цветовите комбинации. Вярвате или не, подходящите цветови комбинации правят визията завършена. Можете да играете с цветовете в зависимост от вашето настроение и повод, но го правете внимателно.

КУПИ дълга плисирана сиво-сребриста рокля


 

Всъщност празничните вечерни рокли не се различават много от абитуриентските такива. Така че, за да си спестите много време, просто си спомнете как изглеждаше вашата рокля и, най-важното, как сте я избрали. Кои недостатъци искате да скриете и кои черти да подчертаете?


КУПИ къса червена кадифена рокля


 

Понякога, когато искате да се откроявате, трябва да заложите на много бляскава, металик рокля или такава, която е обсипана с кристали или пайети, което вероятно ще ви струва повече пари, но пък при всеки друг официален или специален повод можете да я сложите отново.


КУПИ къса широка златиста рокля с дълги ръкави


 

В случай, че имате красив бюст, дълги и стройни крака или деликатен красив гръб, заложете на рокли, които са изрязани именно на тези места.


КУПИ къса лилава рокля


 

Най-важното е да се уверите, че роклята, на която ще се спрете, е идеална за вашата форма и ще подчертае предимствата, както и ще скрие недостатъците на тялото ви.


КУПИ къса прилепнала златиста рокля с голо рамо


КУПИ къса сребриста рокля с тънки презрамки


КУПИ дълга сребриста рокля със застъпен дизайн

 


Редактор: Марина Делева