Как да изберете перфектната лятна рокля?

При избора на лятна рокля е важно да се има предвид много фактори, тъй като тя трябва да бъде едновременно стилна и удобна. Този сезон стилистите ни предлагат богат избор от различни модели рокли и имаме възможност да  избираме каквото пожелаем.

Ежедневна лятна рокля с обикновена кройка

Тази рокля определено трябва да бъде в гардероба на всяко момиче. Лятото е горещо време, а за да имате в гардероба си удобна рокля за всеки ден от качествени материали е много важно.Ежедневните рокли са прости и са изработени от абсолютно различни материали, така че всеки може да избере своя идеал.

Рокля с отворени рамене

Тенденцията на “отворени рамене” за няколко сезона подред побеждава съвременните модници. Роклята с голи рамене ще бъде чудесно решение за романтичен външен вид, особено след като стилистите са представили на вашето внимание много различни възможности за всеки вкус и цвят.

Асиметричното изрязване на роклята на едно рамо също ще бъде от значение, което също изглежда много интересно.

Бяла рокля

Бялата рокля също ще изглежда много изгодна, допълвайки топлата летна атмосфера с нотки на лекота. В тенденцията винаги ще има както дълги варианти, така и къси, с дълги разфасовки и V-образни прорези.

Рокли с къдри и луксозни ръкави

Необичайните ръкави и къдрички ще добавят тържественост дори към небрежен поглед, а това лято можете да си позволите такъв лукс. Фините къдрици и волани няма да направят изображението претоварено, а напротив, ще му придадат чар, така че не се колебайте да купувате такива рокли. Без внимание просто няма да остане.

Безспорната тенденция на това лято е дълга ресничка на рокли, така че ако видите това в магазин и ви харесва, нямате причина да не купувате такъв екстравагантен гардероб.

Различни пайети и пера също ще украсят вашия образ, правейки го оригинален и запомнящ се.

Освен различните видове дизайни на роклите е важен и материалът, ако искате да сте изцяло облечена в последните тенденции задължително роклите трябва да са от памук или коприна.