Плажът – вдъхновение за Майкъл Корс

Майкъл Корс вижда себе си като човек, който трябва да подобри настроението на хората около него. Тъмнината в хората и в света го мотивира да стане още по-решителен да създава радост. за хората. Корс намира радостта си на плажа, така че това беше фон и вдъхновение за новата му колекция

 

 


Корс каза, че се е вдъхновил от първия подводен печат на неговата 37-годишна кариера. Навсякъде имаше всякакви кимвания към ярките дни на лятото: ризи за сърф и пухени пуловери в кашмир, леки памучни рокли в сочни нюанси на липа и диня, и метални брокати, които да се носят и вечерта. Заради цветовия неприязън, той направи бял дантен гащеризон, който той описа като любовно дете на Джули Кристи и Джейн Биркин (каква визия!), И вечерно облекло, което би могло да се удвои като бански ако купон напредне в насока – нощно къпане.

 

 


Корс сподели в предварителен план, че ако някога реши да се раздели извън модата, той ще отвори поредица от плажни клубове в популярни курорти по целия свят, от Малибу до Сен Тропе до Тамарама извън Сидни. Това е добра идея.