Платформите, които ни качват на високо

Модните арбитри за този сезон просто не ни оставят на мира и постоянно ни подхвърлят някоя и друга нова тенденция. Тази наистина си я бива. Веднъж – защото е супер удобна. Втори път, защото е супер cool и трети път – защото вече я познаваме много добре. Платформите!


КУПИ розови еспадрили на платформа
КУПИ спортни обувки на платформа
КУПИ бели кожени обувки на жълта платформа
КУПИ розови сандали на платформа

Ами влюбени сме в тях още от славните дни на Spice Girls, където всяка една спайска се катереше по различни висоти в обувките.
Закръглени, агресивни и създадени така, че да направят техните собственички по-големи от живота, обувките на платформи не са за всеки. А само за онези, най-смелите, които имат куража да гледат от високо.


КУПИ златисти сандали с перли
КУПИ червени кадифени сандали

Ние сме изключително доволни, че трендът на високата подметка се върна и стъпи здраво на местна почва. Дали заради обявеният реунион на спайските или заради биографията на Rocketman – пионерът в себеизразяването, който също е иконичен фен на платформата – Елтън Джон, няма как да сме сигурни на 100 процента, но не ни и интересува. За нас остава удоволствието да се гмурнем в обувните води, за да намерим точните сантиметри, от които имаме нужда.


КУПИ високи розови еспадрили
КУПИ бежови лачени платформи

Ако имате намерение да си присвоите тенденцията, ключът е в това да се хармонизирате с точния чифт обувки.


КУПИ черна платформа на тънък ток
КУПИ кафява платформа на тънък ток
КУПИ бежова платформа

Ако, обаче, залагате на общоприетите правила за носене, то тогава имате умопомрачителния избор от безброй вариации на високата подметка – от маратонки до сандали, но трябва да бъдете малко по-смели, за да ги превърнете в нещо свое.


КУПИ черна маратонка с бяла подметка
КУПИ черна спортна обувка с каишка на глезена
КУПИ черен сандал

Някои модни радари биха лепнали на тази тенденция етикет с надпис „грозно!”, но с толкова селебритита, които са прегърнали високата обувка, няма как да я подминем,че да не й се и порадваме, разбира се.


КУПИ черна затворена обувка
КУПИ розов велурен сандал
КУПИ черен велурен сандал на висок ток

Ако назад във времето този модел обувки бяха доста по-обрани и еднотипни, то днес можете да видите съвсем различни стилове. Има всичко – от лъскавите токчета Miu Miu до raised combat boots – и дори ботушите на Saint Laurent, извисяващи се на височина 5,5 инча.


КУПИ сиви металик платформи
КУПИ бели лачени платформи
КУПИ сребристи платформи

КУПИ флорален чехъл
КУПИ бяла маратонка с шарки

КУПИ кец с животински десен
КУПИ черен кец на много висока платформа
КУПИ бял кец

КУПИ сандали тип сабо
КУПИ сандали розов металик на коркова платформа
КУПИ оранжеви сандали на висок ток и платформа
КУПИ бели сандали с декоративни камъни и коркова платформа

Редактор: Марина Делева