Безкрайни плисета, моля!

Тенденцията на плисирана пола е тази, която определено няма да искате да пропуснете този сезон. С по-дългата си дължина и пристегната талия или пък къса и от кожа, бляскав металик или фино плетиво, популярната плисирана пола намира своето място сред водещите тенденции тази пролет.


КУПИ плисирана бяла пола с десен шеврон
КУПИ плисирана пола на черно-бели райета
КУПИ къса сива плисирана пола

Тя е епичен модел, които е носен през вековете от величествени жени, заемащи различни позиции както в обществото, така и в живота си. И има защо. Тази пола пасва на всички всякакви телесни форми и им придава необходимите женственост и сексапил.


Тъй като обичаме тази хубава нагъната тенденция, побрахме няколко популярни визии от уличния, офис или casual стила, за да ви дадем идеи как да носите плисирана пола по толкова много различни поводи.


КУПИ синя плисирана пола до коляното с жълта щампа
КУПИ асиметрична черна плисирана пола с цветни принтове
КУПИ дълга синя плисирана пола с еластична талия
КУПИ шарена плисирана пола под коляното

Една фантастична комбинация, която можете да пробвате още сега, особено за офиса, е

плисето с изчистена бяла риза.

Френските девойки и всички модни редактори по света знаят, че истинският стил често включва контраст. Помислете за това как една скъпа чанта или подходящите аксесоари могат да превърнат иначе скучноватия костюм в истински моден шедьовър. Или как блейзерът на приятеля ви може да превърне пухкавата дантелена рокля в нещо наистина cool и trendy. Плисираните поли са женствени по природа, така че те са идеалния елемент за мъжките комбота, както със сако, така и с oversize риза, например.


КУПИ бежова плисирана пола с червено парче
КУПИ синя плисирана пола с десен шеврон
КУПИ зелена плисирана пола с цветен блок
КУПИ жълта плисирана пола с цветен блок

Тук бялата мъжка риза от памук или лен прави полиран контрапункт на нагъната плисирана макси пола в приглушени нюанси, ярки цветове и едри принтовки.

При визии, миксиращи в едно и мъжки, и женски компоненти, винаги ще изглеждате по-стилно, ако държите аксесоарите в женствената тоналност. Заложете на актуалните слънчеви очила, ботички до глезена и ярък лак на ноктите.


Облечете се в ярки цветове от главата до петите.

КУПИ червена плисирана пола с леопардов принт
КУПИ червена плисирана пола със змийски принт
КУПИ червена плисирана пола с флорални шарки
КУПИ оранжева плисирана пола с флорални шарки

Плисираните поли често са обагрени в ярки цветове и щампи, което ги прави идеалния компонент за изцяло цветен look. Обърнете внимание на това колко сладко и привличащо окото може да бъде. Ето ви пример с няколко нюанса на аристократичния зелен цвят, който бихте могли да преплетете с черно, по-тъмен нюанс на синьото, можете да заложите флора в горната част или на спортен анурак в комбинация с ярки обувки или както е направила лейди Даяна – заложила е на яркостта в чантата. Всеки един детайл в такава визия е от значение и е в центъра на вниманието.

КУПИ  тъмносиня, среднодълга плисирана пола

За онези мацки, на които им се налага да балансират по-пищна долна част на тялото – носете топ в по-светъл нюанс от този на полата, за да привлечете погледите нагоре. Полата с по-висока талия също е добро решение за крушовидните тела. Нека бъдем честни – всички ги имаме. Онези неприятни мазнинки под формата на целулит по бедрата или по коремчето, които ни се иска да прикрием. И въпреки тях, пак можем да изглеждаме чудесно. Полата придава много женствена форма, без да разкрива твърде много, което е доста примамливо. Така че, ако искате да подчертаете талията или да прикриете неблагоприятни части в низините – полата с плисе е идеалният вариант за това.

КУПИ графитена плисирана пола под коляното
КУПИ дълга плисирана пола на червено райе
КУПИ сива плисирана пола
КУПИ среднодълга плисирана пола с абстрактна щампа

Подходящи за всеки случай

Ние всички сме заети и работливи пчелички! Понякога нямаме време да се върнем у дома и да се пременим в нов тоалет. Но все пак трябва да изглеждаме перфектно по всяко време на деня. Тази пола е чудесна за такива ситуации. Можете да заложите на блясъка в материята и да си джиткате с нея през целия ден, а вечерта да се появите на някое бляскаво парти или модно събитие без никакво притеснение, тъй като отново изглеждате впечатляващо.

КУПИ бляскава плисирана пола

Самата плисирана пола се ползва със статут Must Have, но, ако погледнем по-детайлно в тренда, ще открием, че има must have на must have-а, а именно металик варианта на плисето. Металната плисирана пола може да качи с няколко пункта нагоре всяка визия. Това е чудесен начин за привличане на погледите.


КУПИ черна дълга плисирана пола 
КУПИ небесно синя плисирана пола с колан на талията

Така че, ако искате да направите трайно впечатление с едно появяване, където и да било – силно ви препоръчваме да заложите на металните отблясъци. Трябва обаче да бъдете много внимателни по отношение на това как ги оформяте в тоалета си – в противен случай може да изглежда малко… хм твърде много (too much).


КУПИ лъскава плисирана пола под коляното
КУПИ черна плисирана пола с пайети до коляното

 


КУПИ среднодълга оранжева плисирана пола

Редактор: Марина Делева