Новото местенце за пазар на пищните дами

novologowhite-01

Есенните и зимните месеци са периода от годината, в който искаме целите да се покрием с топлина, но има и такива момичета, които имат желанието да покажат красотата на своите тела и извивки. Да, точно така – днес ще си говорим за пищните красавици, които живеят сред нас и даряват на обществото ни изобилие от прелест за повече разнообразие и цвят.

esenno-manto-v-bordo-sirena-plus-onlayn-magazin-za-moderna-maksi-moda-383-800x1200

КУПИ манто в бордо

 За повечето от нас е истински късмет, че живеем във времена, които са абсолютно необременени от предразсъдъци, както в поведението, така и в изгледа на жената. Настоящата реалност е размила до такава степен границите и формите на всяко статукво, което историята е открила, създала и затрила до момента, че почти не можем да визуализираме някогашните очертания.

sirenamaksimoda2-8081-800x1200

КУПИ палто от вълна и кожа

Днес красотата е абстрактно понятие и може да бъде открива абсолютно навсякъде! По-смелите постмодернисти влагат голяма част от жизнената си енергия, за да открият красиво и в най-грозните и уродливи явления на Земята. Но това не е учудващо. Учудващото е, че успяват.

sirena73-800x1200

КУПИ рокля букле и еко кожа

Основният диктатор на норми и правила за красота винаги е била и си остава модата. Тя неведнъж е разбивала в стената на хиляди парчета мечти и копнежи и е погубвала животи на невръстни момичета, чийто блянове са били изхвърляни на боклука с куп лъскави списания, защото не се побират в рамката на 90-60-90. Вече не е така и модната индустрия може да се похвали с не малък бой plus size прелестни модели, които преобърнаха възприятията за поведение и обличане при богато надарени женски тела. Тази концепция вече е разрушена до основи, а върху нейните останки се градят нови и фантастични схващания за това кое е секси и красиво.

sirena86-800x1200

КУПИ къса официална рокля

Днес искаме да ви представим един нов сайт, където всичко, написано по-нагоре, е олицетворено от дрехи, които да задоволят и най-капризната пухкавелка, която също иска да бъде прелестна на абитуриентския си бал, сватба или на някой наистина специален повод. Представяме ви sirena-plus.com.

IMG_5813-800x1200

КУПИ малка черна рокля с перли

„Бъдете красиви и стилни, независимо от размера с онлайн магазин Sirena plus.
Защото нашите дрехи ви дават:
Plus самочувствие
Plus усещане за модните тенденции
Plus комфорт и удобство
Plus секси излъчване
Нашата мисия е да даряваме самочувствие, сила и увереност чрез модата, която създаваме. Защото силната и уверена жена е успешна и щастлива. Ние не произвеждаме дрехи – ние произвеждаме женски усмивки . Модата, която предлагаме може да се опише така – комфортна, секси и без предразсъдъци !
Какво може да бъде по-секси и привлекателно от една жена, която е облечена комфортно и е уверена в себе си ?
И какъв по-голям душевен комфорт може да има една жена от това да се чувства секси и желана ?”

Това казват се себе си Sirena plus.

sirenamaksimoda2-8021-800x1200

КУПИ блуза с реглан ръкав

Всички дрехи на марката са с оригинален авторски дизайн на Ирена Желязкова. Целите на фирмата са да удовлетвори максимално модните търсения на съвременната жена, която ежедневно се превъплъщава в хиляди роли – на майка, бизнес дама, съблазнителка или безгрижно момиче.

bluza-s-lodka-dekolte-sirena-plus-moderna-maksi-moda--9900-800x1200

КУПИ туту пола

Големите размери дрехи в модната линия са съобразени със специфичните извивки на женското тяло. Всяка кройка е направена да следва тази специфика, като подчертава предимствата и прикрива недостатъците. Колекцията е съставена основно от туники, роли и блузи, които стоят добре, както на по-пълни момичета, така и на модерни макси дами.

DHM48717-800x1200

КУПИ сива туника с голи рамене

„Ние от SIRENA plus смятаме, че роклята е дрехата, която, ако е подбрана правилно за случая и тялото ни, винаги е най-добрият избор за всяка жена. Поради тази причина роклите заемат почетно място в колекциите ни МАКСИ МОДА.

sirena53-800x1200

КУПИ дълга права пола

Ние създаваме рокли в големи и стандартни размери, ежедневни рокли и рокли за специални поводи като сватби и кръщенета, балове и други празници.”

ekstravagantna-kroyka-dlga-riza-s-dlg-rkav-maksi-moda-sirena-plus--10864-800x1200

КУПИ дълга риза

 Разгледайте цялата колекция на сайта и всички опции, които предлага той за удобството и улеснението на всяка клиентка.

sirenamaksimoda-6408-800x1200

КУПИ дълга синя пола

Редактор: Марина Делева