Bvlgari в помощ на мъжете за 8-ми март

8-ми март вече нежно потропва с токчетата си по кристала на някое шишенце с парфюм, а ароматът му се носи във въздуха. Нежната деликатна ръка на празника се протяга любопитно напред, за да грабне онова, което й се полага за подарък. Независимо точно за коя специална дама в своя живот, господата ще купят подарък – за любовницата, за съпругата, за любимата, за майката, за дъщерята или сестрата, всяка една заслужава на деня с числото на безкрая да получи нещо специално. И тя го очаква! А няма нищо по-специално от класиката, обвита в мистичен аромат и затворена в малък скъпоценен кристал.И този път Bvlgari се притича на помощ на господата и влиза в ролята на най-добра приятелка на дамите. Представяме ви обновената колекция на парфюмния гигант в лимитиран lineup, който е точният подарък за онази, която владее сърцето ви.

Omnia Crystalline Eau de Parfum Bvlgari

Bvlgari ще развълнува феновете на прекрасния аромат Crystalline с по-интензивна серия този сезон, която със сигурност ще бъде едно от най-популярните издания на годината, имайки предвид еуфорията, която съпровожда стартирането на всяко от изданията на Omnia.Марката ще актуализира колекцията си аромати Omnia – #Chooseyourtreat. Този път линията, която се произвежда от 2005 г., е вдъхновена от италианските кафетерии и сладкарници. Самите бутилки напомнят сладкиши.

Всяка двойна връзка има собствено звучене и своя главна нота, която се усеща по-ярко от останалите. В Omnia Crystalline е азиатската круша. Omnia Coral – хибискукс. Omnia Pink Sapphire – нар, a Omnia Amethyste – грейпфрут. Ароматите могат да бъдат закупени в размер от 65 милилитра или може да поглезите любимата с малките флакончета от по 15 ml в композиции от три аромата в много по-хубави опаковки във формата на бисквитки. Серията е лимитирана и вече е достъпна за онлайн пазаруване.Omnia Crystalline EDT стартира през 2005 г. и е търсена на всички пазари – подчертава Валерия Манини, творчески директор на Bvlgari Parfums. Тя добавя, че EDT, който е готов да започне, осигурява дълбочина и по-богати вкусове на кристалната линия.
Новото издание на BVLGARI OMNIA CRYSTALLINE EAU DE PARFUM е подписано от парфюмера Алберто Морилас от къщата на Firmenich, отговарящ за създаването на цялата колекция Omnia. “Целта е да имаме версия на Crystalline почти 15 години след първото издание на EDT, което може да бъде по-богато, луксозно, по-полирано… като същевременно запази същия подпис, привлекателност и оригиналност на аромата.” – казва Морилас. Изтъкнатият парфюмерист също посочва, че това е най-женствената Omnia досега, изключително секси, но не и вулгарна. “Това не е просто по-концентрирана версия, а наистина нов подход към това творение, свързан с нови, наистина уникални и изключителни съставки, които се вписват в модерността на Bvlgari.”


Omnia Crystalline EDP се отваря с нотки на лотос, представляващи символ на чистота в Азия и сочен мандарин, който, със сладки пресни капчици, обогатява грациозните венчелистчета. Сърцето е поднесено със смес от корен на ирис и ванилия хелиотроп, обвивайки ни във фина, пухкаво-чувствена прегръдка. Топлинните и кремообразни нюанси идват от сандалово дърво, бензоин от сиам и мускус, които заедно създават основата на състава.


Omnia Crystallne Bvlgari

Omnia Crystalline е вдъхновен от съвършенството на кристала. Той е деликатен и нежен като докосването на цветни листенца. Тази искряща Eau de Toilette улавя същността на замръзналите цветя. Горните нотки носят ефирен бамбуков и екзотичен азиатски плод Nashi, който има много оригинален и специфичен свеж аромат, подобен на ябълка и круша. Сърцето на аромата се управлява от меки и женствени нотки на лотосов цвят, а основата носи елегантни дървесни нотки. Ароматът е създаден от Алберто Морилас през 2005 година.

КУПИ тоалетна вода Omnia Crystallne Bvlgari 65 ml.


Omnia Pink Sapphire Bvlgari

Розовият сапфир е анонсиран като празнична флорална Eau de Toilette, която улавя същността на франгипани, пенливо розово помело и ванилов мускус. Живият аромат е смело напомняне да бягате, скачате и танцувате всеки ден със сладост и спонтанност. Алберто Морилас е съставил Pink Sapphire през 2018, като причудлива комбинация от ярки цитруси и екзотични цветя.

КУПИ тоалетна вода Omnia Pink Sapphire Bvlgari


Omnia Indian Garnet Bvlgari

Магично издание на колекцията аромати на Omnia от Bvlgari. Както подсказва името, мистичният аромат е вдъхновен от екзотичната Индия, обещаваща аура на благородство и мистика. Ориенталско-флористичният му състав се отваря с цитрусови аромати на мандарина и портокал. Сърцето е доминирано от осмонтусно цвете, поставено върху ориенталската основа на кехлибар. Ароматът също е създаден от Алберто Морилас.

КУПИ парфюмна вода Omnia Indian Garnet Bvlgari


Omnia Coral Bvlgari

Парфюмът носи романтичен цветово-плодов аромат, изпълнен с радост. Omnia Coral привлича вниманието със своя романтичен и оптимистичен цвят и композиция с деликатни и женствени нотки, съчетани с червени плодове (годжи бери и нар). Съставът се отваря с бергамот и годжи бери; сърцето обхваща нежна водна лилия, хибискус и нар, а основата се затваря със сложна смес от мускус и кедър.

КУПИ тоалетна вода Omnia Coral Bvlgari


Omnia Amethyste Bvlgari

Тази Omnia се предлага в нюанси на лилаво, с флорални и дървесни нотки. Горната нотка е розов грейпфрут. Средните нотки са ирис и българска роза. Базовите нотки са хелиотропни и дървесни нотки.

КУПИ тоалетна вода Amethyste Bvlgari


Можете да направите перфектния подарък като комбинирате някой от ароматите Omnia с ароматизирани продукти за грижа за тялото, като парфюмен лосион за тяло или нежен пилинг.


КУПИ Душ-гел за жени Bvlgari Omnia Paraiba

КУПИ Лосион за тяло за жени Bvlgari Omnia Green Jade

КУПИ Eau de Toilette Bvlgari Omnia Crystalline + мляко за тяло + душ гел


Редактор: Марина Делева