Подаръци за Него и Нея

14 февруари е точно зад ъгъла, а влюбените хора по целия свят се подготвят да заявят любовта си толкова явно, че някои обмислят варианта да извикат от покрива на дома си колко много обичат своята половинка.

КУПИ рамка за снимка LOVE

КУПИ закачалка сърце

КУПИ нощна лампа сърце


Ако вие не сте от тези ентусиасти или пък не разполагате с други ‘свежи’ идеи от рода на „да кръстите звездна на нейно/негово име” или да я зарадвате с букет от черни рози, но понеже те са твърде скъпи, да заложите на оригиналния вариант с пакетче семенца за черна роза, от което по-късно половинката ви сама да си сглоби подаръка, можете да разчитате на тези няколко семпли, красиви и класически варианта за гифтове, които сме подбрали за вас.


КУПИ рамка за снимка Ангелчета

КУПИ рамка за снимка с бродерия

КУПИ дъска за писане на послания

КУПИ тройна рамка за снимки


От искрящи бижута до скъпи и фини шоколадови изделия, все има нещо за този специален някой, когото обожават независимо от колко време сте заедно.


КУПИ възглавница във формата на сърце

КУПИ декоративна възглавница с голямо сърце 

КУПИ декоративна възглавница с бродерия и малко сърце


Независимо дали сте професионалист или начинаещ на арената на любовта, vivre.bg е вашият универсален магазин за подаръци за Свети Валентин, а и не само.


КУПИ дървена декорация сърце

КУПИ шкафче за ключове

КУПИ дъска за рязане

КУПИ дъска за рязане във формата на сърце


Нуждаете ли се от идеи с какво да зарадвате половинката за деня на влюбените? Огромният ни избор от персонализирани подаръци е идеален за всяка двойка, която празнува връзката си тази година. Разгледайте селекцията ни и изберете този предмет, който пръв грабне погледа ви.


КУПИ свещник

КУПИ двойна рамка за снимка

КУПИ рамка за 7 снимки

КУПИ единична рамка за снимка сърце


А в случай, че изборът ви се разшири до повече от един подарък, бъдете смели и поръчвайте, защото цените са изкушаващи!

КУПИ стенен часовник в различни цветове


Редактор: Марина Делева