Тренд радар: Поли, които отиват на всеки

През 2019 има различни модни тенденции. Днес ще ви представим най – модерните поли за лятото.Ако трябва да опишем с една дума модерните поли за 2019, то тя би била “удобство”. Комфортните и свободно падащи поли са хитът на настоящия сезон, а дължините варират – от такива до коляното, както и  модели до земята. Всички актуални модели поли може да ги имате с един клик върху снимките по – долу.

Пола от памук

Купи раирана пола

Купи къса пола  с копчета

Купи  пола с копчета

Тази година на мода са естествени и еко материали, например памук. Полата изглежда проста, но с вкус. Дизайнерите допълниха обикновената пола с широк колан, на пръв поглед, незначителен детайл, който допълва лаконичната памучна пола, но всъщност е важен елемент, който ще подчертае вашата талия.

Дънкова пола

Купи дълга дънкова пола

Купи къса дънкова пола

Купи къса дънкова пола с копчета

Стилната дънкова пола трябва да бъде в гардероба на всеки модник, защото в топлия сезон той е не по-малко универсален заместител на дънките. Освен това полата от деним никога не диктува възрастовите граници на собственика си и благоприятно подчертава линията на бедрата.

Пола А – силует

Купи пола А- силует 

Купи синя пола

Друг невероятен модел, който доказва, че полите могат да бъдат не само удобни, но и стилни. Този модел има А-силует, който визуално прави тънката талия, а също така е в състояние да скрие допълнителния обем в бедрата. Допълнете изображението с елегантни лодки на нисък ток и златен съединител – ще изглеждате така, сякаш просто сте излезли от модния подиум.

Плисирана метална пола

Купи дълга плисирана пола

Купи плисирана пола до коляното

Плисирани поли не излизат от мода в продължение на много години, те са само леко променени. Малко високата талия и коланът на този модел ще добавят елегантност към вашия образ. Приятният метален цвят на полата прави възможно тя да стане основен елемент на облеклото, облечена в проста бяла блуза без ръкави или бюстие. В допълнение, чисти сребърни бижута и малък монохромен съединител работят добре.