Да попътуваме… със стил!

Не ви трябват лични шофьори, частни самолети или голяма банкова сметка, за да пътувате със стил. Добре де – наясно сме, че всички тези неща ще помогнат, но бляскавата визия при пътуване се ражда първо в ума ни. И ние трябва да се вгледаме в него! Със значително по-малко средства, повече креативност и позитивизъм и накрая – увереност, за да имаме смелостта да експериментираме.


КУПИ червена раница от естествена кожа

КУПИ жълт куфар


А и на всички ни се е случвало да погледнем някоя готина мацка, докато четем списание на автогарата в очакване на автобуса ни да пристигне, и да си кажем колко е модерна и стилна и моментално да хвърлим злощастен поглед към безличния ни сак, с някой неработещ цип по него, а след това някак си инстинктивно преместваме погледа си върху самите нас и осъзнаваме, че сме тръгнали с домашните си дрехи (примерно). Но дори и да не сме, гледайки онази тренди мадама, ни се приисква да бяхме положили малко повече усилия за визията си, като например да вържем едно шалче на врата и да го комбинираме със същия цвят пантофки или кецове, а към тях да добавим сходни колан и гривни.


КУПИ зелена капитонирана раница от еко кожа

КУПИ зелен куфар


В съзнанието ни тутакси изплува онази, същата мисъл, която си повтаряме, щом видим  някого със страхотен багаж: “Трябваше да си купя аз онзи куфар, който си харесах в сайта и беше на промоция.”


 

КУПИ куфар поликарбонат

КУПИ раница от еко кожа


Не сме убедени кога пижама подобните дрехи и препарираното животно около врата станаха тенденция. Огледайте се на летището или на автогарата и вижте хората около вас – почти всички изглеждат така сякаш се гласят на гледат филм вкъщи през уикенда.


Никога не трябва да забравяте, че да пътувате със стил е вид личностно изразяване на собствено високо ниво на изисканост и класа. Та вие отивате на място, претъпкано с хора. Пътуването е случай, за който си струва да похарчите някой и друг лев повече.


 

КУПИ сив металик куфар

КУПИ сребрист куфар


И определено инвестирайте в някой хубав куфар, чанта или раница за пътуване, които ще ви накарат да се почувствате фабюлас и вълнуващо за невероятното пътуване, което сте предприели.


 

КУПИ пътен куфар

КУПИ луксозен комплект за пътуване

КУПИ сребриста раничка


Ето няколко прекрасни pieces, с които любимите ни знаменитости се мотаят по летищата и чакалните. Можете (ако можете да си позволите) да изберете splurges. Или просто бъдете вдъхновени от тях и си откраднете идеи!


КУПИ бяла раница от еко кожа с капитониран ефект

КУПИ бял пътен куфар


Все пак всички сме наясно, че пътуването може да бъде достатъчно стресиращо и без излишното харчене на време, енергия и пари, опитвайки се да изберете сладък и комфортен travel аутфит. Затова за помощ се обръщаме към всички онези селебритита, които пръскат пари наляво и дясно, само за да изглеждат като на снимачната площадка на Vogue.


КУПИ розов дамски куфар за път


Разглеждайки ги се натъкнахме не три основни ключови компоненти, които са ни твърдо необходими при презокеански полет, за да сме стилни с по-малко стресирани около подготовката на багажа.

Без значение личният ви стил или къде отивате – дали на бизнес пътуване или семейна ваканция, ние селектирахме перфектните реквизити.


Куфар

КУПИ куфар на райе и анимация 

КУПИ червен голям куфар

Някой такъв модел ще държите в ръката си, вместо опърпаните дръжки на сака си. Изхвърлете го веднага, без капка колебание. Има фантастични решения на достъпни цени, с които можете да се сдобиете, веднага щом разгледате селекцията, което направихме за вас.


Чанта за път

 

КУПИ черна кожена чанта за път

КУПИ черен кожен куфар

Или иначе казано нещо средно между сак, куфар и дамска чанта. Изключително удобно и модерно средство за финализиране на подредбата на вещите ви или за ръчен багаж.


Раница

КУПИ черен умален капитониран куфар

КУПИ черна пътна раница с голям обем

Без нея на никъде не се тръгва! Класика, но от онези, които са доказали своята крайна функционалност. Раниците са неизменна част от аутфита на пътуващия човек. Носейки ги на двете си рамена, ви позволяват с едната ръка да дърпате куфара си, а с другата да носите чантата си за път, докато на едното рамо сте преметнали дамската такава.


Редактор: Марина Делева