Ярките цветове и Виктория Бекъм

През пролетта и лятото на 2019 година, виждаме разнообразние от модели, които ще подобрят нашия вид. Но въпреки разнообразието ние сме съгласни,  че ярките нюанси не се срещат толкова често в гардероба на една жена, защото най-често тя предпочита любимия си черен цвят. Въпреки това, ако Виктория Бекъм реши да носи нещо светло, тогава тя ще бъде с най-стилният и запомнящ се тоалет. Модната икона Бекъм 

С времето Виктория Бекъм доказва, че модата не е това, което си купиш, а начинът, по който го носиш. Прави го още от времето на „Spice Girls”, когато се появи облечена в черна рокля, за която всички бяха сигурни, че е Gucci, но се оказа Topshop.

Ако трябва да опишем стила й с една дума, то това е минимализъм. Затова получава и прякора „Пош“ (от англ. posh – елегантен, луксозен). След ерата на „Spice Girls” черното вече не е доминанта в гардероба на Виктория. Тя набляга на по-женствените силуети, меките линии, изляти по тялото.

Освен брилятния и стил, нека не забравяме, че тя, като дизайнер, е натрупала значителни последователи. Нейните модели са видени на звезди, като Бийонсе, Джулия Робъртс, Камерън Диас, Джесика Бийл, Блейк Лайвли … и списъкът продължава и продължава. Сред другите награди, които тя е спечелила през годините, Виктория взе и награда за „Важен принос“ на церемонията на British Fashion Awards.