Ralph Lauren обяви локацията, на която ще отпразнува 50-тата годишнина от съществуването на едноименния му бранд

Не е тайна, че 2018 година бележи 50-тата година на Ralph Laurenв модния бизнес. И това си е сериозен повод за празнуване.
Дизайнерът ще отпразнува тази величествен юбилей чрез грандиозно парти на Bethesda Terrace в Central Park по време на New York Fashion Week.

ralph_lauren_celebre_ses_50_ans_a_la_fashion_week_de_new_york_septembre_1842.jpeg_north_499x_white

Планувано за 7 септември, модното шоу и вечерята ще бъдат вплетени едно в друго и ще се възползват от Central Park Conservancy. Със сигурност партито ще е голямо и ще донесе много и необходимия блясък и оптимизъм на Седмицата на модата.

CFDA Fashion Awards, Arrivals, New York, USA - 04 Jun 2018
Сребърната лисица, кореняк Нюйоркчанин, избра Central Park преди 10 години, за да отпразнува там 40-годишния юбилей – Conservatory Garden през 2008, като празненствата включваха модно ревю и black-tie градинско парти на свещи за 400 души. Central Park Conservancy е частна организация с нестопанска цел за възстановяване, управление и усъвършенстване на Central Park в партньорството му с обществеността.

ralph-lauren-shop-now
Аплодисментите за Ralph Lauren вече започнаха. През юни на CFDA Awards той получи своята първа CFDA Members Salute от задругата на Американските дизайнери, заедно с Thom Browne, Michael Kors, Tommy Hilfiger, Jason Wu и Donna Karan, които отбелязаха върховете в кариерата си.

00-story-ralph-lauren-cfda

По случай годишнината Rizzoli, съвместно с WWD издаде книга „WWD: Fifty Years of Ralph Lauren” – 192 страници, посветени на 5 десетилетия, изпълнени с истории, снимки и илюстрации от публикуваните архиви.

Редактор: Марина Делева