Как да оформим съвършените рубинени устни

9 червени изкушения, които трябва да имамеЧервеното е най-емблематичният цвят за устни, направен със статута НЕЗАМЕНИМ и ВЕЧЕН от някои от най-известните жени в света, като започнем с Мерилин Монро и стигнем чак до Марго Роби. Но за да заложите на смелото червено червило се изисква сериозна подготовка и прецизно приложение – ето какво трябва да имате в козметичната си чантичка и как трябва да го прилагате, за да създадете съвършените рубинени устни.Задължително добре познатото ни класическо червено червило

КУПИ Червило Lancome, L’absolu Rouge Cream


Изберете такова червило, което да не преминава нюансните граници на класическото червено, защото всякакъв друг shade на този цвят изисква съобразяване с тоалета и аксесоарите, за разлика от classic red, което резонира с всичко. Изберете Lip stick с мека матова текстура, която ще създаде сатенен финиш.


Най-добрият мат

КУПИ червено МАТОВО червило Lancome


 

В червената си колекция в никакъв случай не трябва да имате празнина, която да се налага да запълвате – а именно с поне едно МАТОВО червило. Да, вероятно някои ще се откажат от него, защото те изсушават устните и придават усещане за дискомфорт, но не се притеснявайте – това е поправимо – просто овлажнете добре устните си преди да нанесете червилото.Предимствата, обаче, са в пъти повече – нанасяйки веднъж сутринта този тип червило, можете да сте спокойни, че то ще остане на мястото си почти през целия ден. Доста рядко ще ви се наложи да освежавате, но в никакъв случай визията ви няма да бъде нарушена.
Кадифеното матово покритие прави устните ви да изглеждат по-обемни и плътни, а не пресъхнали.


Молив за устни

КУПИ молив за устни ягодово червено


 

Целият този ефект се постига с добрата основа, която идва от задължителния МОЛИВ ЗА УСТНИ, който трябва да контурира устните и след това да ги запълните с него. Нанасянето на червилото отгоре гарантира дълги часове издръжливост на цвета.
По принцип е хубаво д се сдобиете с молив за устни с триъгълен връх, за да избегнете всевъзможни излизания извън очертанията на устните и други проблеми, които основно имаме при поставянето на очна линия или молив.
А за привържениците на устойчивото развитие, които обаче все пак са съхранили в себе си чувството за лична хигиена и естетика – козметиката има предложение и за тях.


КУПИ био молив за устниЗа светли тонове на кожата

КУПИ тъмно червено червило Loreal

Ако имате розови оттенъци на кожата, намерете cool-toned червено червило с нотки на синьо или лилаво, вместо такова с оранжево-червени краски. С по-сериозно търсене ще успеете да намерите такова тип червило с ултра-кремообразна текстура, което е чудесен вариант, освен за разкрасяване на устните, а и за тяхната правилна грижа.За маслинови тонове на кожата

КУПИ червено червило с блясък

Този топъл пурпурен тон пасва идеално на по-топлите маслинови или медиум тонове на кожата. Формулата – ултра богата и дълбока пигментация, с която да получите впечатляващо плътно покритие. Нанесете първия слой от червилото и го избършете преди да нанесете втория – така ще постигнете плътно покритие без да се получи напластяване.За тъмни тонове на кожата

КУПИ много тъмно червено червило


Brick или berry red червените нюанси стоят невероятно на по-тъмните кожи, както и вибрантни червени такива,  със сини подтонове в тях.


Гланц за устни

КУПИ червен гланц за устни


Списъкът с необходимости, включени в темата за съвършените червени устни не може да бъде завършен без червения гланц за устни, разбира се. За блясък със силно въздействие, сложете червен гланц за устни върху червилото. Важното тук е да изберете такъв тип течно червило или гланц, които да нямат този лепкав ефект, който всички ненавиждаме. Другото важно нещо, с което е редно да се съобразите е лекото и плавно нанасяне. А поставянето започва от средата на устната и следва издърпване навън, за да избегнете събирането в ъглите.


КУПИ червено течно червило


Подходящ балсам за устни


КУПИ балсам за устни


Ако предпочитате по-фино червено за деня, тонизиращият балсам за устни е правилното решение. Предпочитан от всички бюти сетъри, балсамът за устни е получил името си като нарицателно за подхранващата и кашмирена текстура; когато се прилага точният балсам, може да се постигне супер чист и свеж вид.КУПИ несесер за гримове GUESS


Редактор: Марина Делева