Тренд радар: Рокля с дънково яке

Рокля с дънково яке – чудесна комбинация за лятния моден стил. Този вид вече е тестван от много известни личности и и все още изглежда свеж и различен Грубите черти на деним яке контрастират с женствени, леки и красиви рокли, които винаги осигуряват интересен поглед.

За да изглежда вида ви хармонично, трябва да изберете подходящото яке за вашите рокли. Под светлината  се обличат джинси от синьо и светло синьо деним. Под къси рокли, деним сакото с къса дължина, със сгънати ръце или 3/4 ръкави, ще изглежда по-добре. Рокли със средна дължина могат да се комбинират с дънки до кръста. Това е универсална дължина на деним яке, което пасва на всяко облекло. По-дълги якета по-трудно се съчетават с дрехи и рокли.

Къса рокля

Почти всички рокли са идеално съчетани с дънки. Късите рокли, изработени от трикотаж с деним яке, ще изглеждат лаконични и запазени. По-елегантният вариант е дантелена рокля. Женствените шифонни рокли с цветни щампи ще изглеждат също толкова красиви.

Рокля на Midi дължина

Плетените рокли с директно изрязана миди дължина ще изглеждат стилно с деним яке, те могат да бъдат в поразителна монохромна ивица. Рокли с пухкава плисирана пола също са подходящи за дънки, а белите рокли с дантела подчертават нежността на лъка.

Дълги рокли

В тенденцията този сезон, роклята на пода. Също така лесно се комбинират с деним яке. Рокли могат да бъдат изработени от леки тъкани, които попадат почти праволинеен силует, или от по-плътни естествени тъкани с прилична ракета на дъното. Белите рокли в стил Амперс изглеждат незабравими с дънково яке, придобива се много стилен вид.