Rose Fashion House специален гост на БГ модна икона 2013

Rose Fashion House ще бъде специален гост на ревю-спектакъла на официалната церемония по награждаването на най-елегантните българи – „БГ модна икона 2013”. Катя Роуз, съсобственик на бутици Rose Fashion, дама с високи професионални постижения и изискан стил, ще награди и един от заслужилите приза „БГ модна икона 2013”.

„Призванието на една жена да се чувства красива и неотразима във всеки момент от живота й е нашата основна мисия”, споделя Катя Роуз. По време на ревю-спектакъла Rose Fashion ще представи за първи път в България френския моден бранд GRIBHA INTERNATIONAL.

Новината е приятна предколедна изненада за ценителите на изискания стил, които познават Rose Fashion като официален представител за България и на световните модни брандове: JOVANI, ALFABETA, GIZIA и BALIZZA. Почитателки на изтънчените тоалети на тези брандове са редица световни знаменитости като Парис Хилтън, Адриана Лима, Ким Кардашиян, Селена Гомес, Сара Джесика Паркър, Миранда Ламберт, Брук Шийлдс, Хилъри Дъф и др.

Носителите на най-авторитетната годишна награда за стил и елегантност в България ще бъдат определени в отделни категории от Експертен съвет на Академията за мода и чрез онлайн гласуване. Церемонията по награждаването на най-елегантните българи ще се състои на 17 декември във Витоша Парк Хотел. Водеща на „БГ модна икона 2013” ще бъде чаровната актриса Елен Колева, която по време на церемонията също ще бъде облечена с тоалет на Rose Fashion House.

Фото: © Дилян Марков и Костадин Кръстев-Коко /От игла до конец