SALES Shopping – летни вдъхновения от Ivet.bg!

От известно време в главите ни се върти идеята за една нова рубрика! Като се има предвид каква еуфория предизвикват големите червени надписи „Sale” или Разпродажба”, когато ги видим по витрините на родните магазини или по заглавните страници на любимите онлайн бутици, решихме, че ще бъде страхотно ако веднъж седмично ви показваме нашия шопинг списък, съставен изцяло от намаления! Тези предложения ще бъдат насочени към всички онези дами, които държат да изглеждат добре, но са и достатъчно разумни, за да не хвърлят пари на вятъра за излишни или пресилени артикули.

И така, днес започваме с огромните намаления в един сайт, който и по принцип винаги успява да ни зарадва с ниски и много приемливи цени – Ivet.bg! Там, в категория „On Sale%” ще откриете голям избор за прекрасни допълнения към гардероба ви! Както и сами ще видите сред нашите селектирани артикули, ние се стремяхме да подберем интересен и изчистен дизайн, който лесно да комбинирате с всички останали съкровища в гардероба си. Избрахме нежни, летни и феерични материи, които следват женската линия и отлично подчертават силуета. Очите ни останаха в прекрасните макси модели, които са отлично решение за топлите дни и могат само с помощта на няколко аксесоара да бъдат преобразени в одежди, подходящи за различни поводи.

Не можахме да устоим и на стилните чифтове обувки, защото за всяка жена те винаги ще си останат виновно удоволствие. Само че на толкова страхотни цени, започваме да се замисляме върху думата „виновно” и да я заменяме с „абсолютно нужно!” Смелият, цветен и отличаващ се чифт може да бъде перфектният акцент за всяка визия, а мисълта, че носите страхотни обувки, с които освен това сте се сдобили от намаленията, няма как да не повдигне настроението ви!

Ето ги и нашите стилни предложения от разпродажбите на Ivet.bg! Останете на линия за следващата порция супер шопинг сделки!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева