Само по парфюм.5 аромата с мирис на чистота.

Аромати в стил “гола” или “втора кожа” – една от най-популярните парфюмерийни тенденции, които се радват на специално търсене от тези, които не приемат твърде ярки и богати композиции. Да, и най-закорените парфюмеристи имат периоди, когато искат да си вземат почивка от парфюмерийните ексцесии и самата ръка се простира до подобни вкусове. Като правило, такива композиции създават ефекта на прясна кожа след душ, измито пране или скъп сапун, има много възможности и всеки може да избере нещо по свой вкус.

“Chemise Blanche” от Laurent Mazzone Parfums

Благодарение на кристалните алдехиди и пухкавия мускус, “Бялата риза” предава усещането, че сте облекли чиста бяла памучна риза, изсушена на студа. Той мирише ароматен крем за тяло и пресен препарат за бельо.

Milky Musk Parle Moi de Parfum

 Adr-ett Nomenclature

Нежен, уютен аромат на мразовит мускус и топъл сандалово дърво, леко сладникав, кремав. Свързвам се с миризмата на чиста бебешка кожа, но като цяло ароматът е универсален, подходящ за всяка възраст, пол и събитие.

Мек, деликатен, акварелен аромат на хладка мъгла над ирисовата градина. Кристално чист и свеж, този аромат създава аура на безупречно привличане около вас.

L’Eau Serge Lutens Serge Lutens

Така кожата след душ, която сте приели със скъп цитрусов гел, мирише. Ненатрапчив аромат на оформяне и чистота, който ще бъде перфектният спътник за офис работник.

MOLéCULE 234.38 Zarkoperfume

Мек, прахообразен, леко сладък аромат на дърво от хвойна с деликатен мускус. Хармонично се слива с миризмата на кожата, създавайки изтънчена, елегантна линия.