Savage X Fenty с колекция за Свети Валентин

Когато Риана има да каже нещо, целият свят слуша. Макар че все още не е готова да представи девети албум, тя обяви, че вниманието ѝ е било фокусирано върху първата в историята дизайнерска колаборация на Savage X Fenty и колекция по повод Свети Валентин.

Колаборацията е с Адам Селман, който е отговорен за иконичния външен вид на Риана с “голата” рокля на CFDA Awards. Още на 1 януари се появи колекцията със Селман, заедно с романтичната колекция за Свети Валентин.

„Не бих могла да си представя някой друг освен Адам [Селман] за първото дизайнерско сътрудничество на Savage X Fenty“, казва Риана. “Адам е всичко, за което се стреми марката – забавно, закачливо и секси.”

Селман също изрази ентусиазма си: “Бельото е нещо, което винаги съм искал да създавам. Толкова много от моите колекции са повлияни и вдъхновени от детайлите и тъканите на дамското бельо , така че грабнах възможността, когато Риана се обърна към мен да си сътруднича с Savage X Fenty. Създаването на секси модели, които ти дават сила и увереност, е в основата на всичко, което правя и е нещо, което винаги съм свързвал с Риана.