Secret Potion: новата женска тайна

Тази есен Кристина Агилера попълни своята колекция от парфюми с още едно чувствено ухание. Новият аромат се казва “Secret Potion” и е предназначен за дами, които обичат да бъдат в светлината на прожекторите, водени от своята женска сила, красота и увереност.

Мистериозен и еротичен – “Secret Potion” покорява с изкушаващ мирис. Фруктови и цветни аромати са смесени със съблазнителни ориенталски отенъци. Връхните нотки включват лимон и мандарина. В сърцето на композицията усещаме жасмин, портокалов цвят и лотос, и базата е наситена с чувствени нотки на мускус, боб тонка, кехлибар и тъмен абанос.

Флаконът се предлага в разфасовка от 50 ml. Шишето има секси женствена форма и е с розов цвят. Парфюмът е подходящ за нощта – любимото време на Кристина Агилера, която смята, че сексапилът на дамите надделява над тъмнината.

Видео рекламата създадена за новия парфюм е много атрактивна. Кристина влиза в асансьор, носейки малка черна рокля. След като се напръсква със “Secret Potion”, нейният тоалет се трансформира и заблестява. Агилера се превръща в жена готова да покори всеки през нощта.

“Защото всяка жена има нейните малки тайни…”– това е посланието на “Secret Potion”. А, каква е вашата тайна, мили дами?

Вижте видео рекламата на “Secret Potion”:

Автор: Делица Цонева