Selena Gomez е хоспитализирана за лечение, заради ментални проблеми

01-Selena-Gomez-NYFW-2018-sept-coach-billboard-1548


Източници съобщават, че Selena се е справила с депресията за известно време и тя и близките й непрекъснато наблюдават как се чувства, още повече след бъбречната трансплантация. Младата жена не се чувстваше добре и постъпи в болница, както всеки път, когато се почувства неразположена. След допълнително наблюдения бе решено, че на певицата й е необходимо не физическо, а психическо лечение.

Според други източници, Selena е постъпила в болнично заведение цели два пъти през последните няколко седмици. Първият път се случил по време на престоя й в Studio City в Калифорния, където била определена, че е с паднал дух и твърде емоционална. А като допълнение и нисък брой на бели кръвни телца. Била освободена няколко дни по-късно, но в края на миналата седмица, поради продължаващи здравни проблеми, произтичащи от бъбречната трансплантация, тя отново бе приета за лечение и стабилизиране.


dc-Cover-espsjesnitd7cj2hn5bkll4hs0-20170914201025.Medi

Тези чести посещения на болницата явно са накарали момичето да се почувства много нестабилно и разстроено и това, от своя страна, е довело до тотален емоционален разпад.
Изпълнителката на „Taki Taki” в момента е в психиатрично заведение по източното крайбрежие и получава диалектическа поведенческа терапия, която й е била прилагана и преди и е дала добри резултати.
Новините дойдоха седмица след като самата тя обяви в профила си в Instagram, че си дава почивка от социалните медии.


По-рано тази година бившата звезда на Disney Channel се записа в уелнес програма в Ню Йорк, вследствие на депресия и безпокойство. Още тогава стана ясно, че нейното здраве и благополучие изискват продължителни грижи и внимание.

*EXCLUSIVE* Selena Gomez looking to heal at the Hospital


Нейни близки не за първи път я упрекват, че не поставя собственото си здраве преди кариерата. Постоянно в светлината на прожекторите, тя непрекъснато упражнява натиск върху себе си и по този начин си предизвиква стрес на ума и тялото. Те са притеснени, защото това не е временно състояние, а начин на живот, който, смятат, е невъзможно да бъде променен. Хубавото днес е, че тя не се страхува или срамува да направи крачка назад и да потърси помощ, както беше преди.

Редактор: Марина Делева