Sensibio H2O с дизайнерска лимитирана серия за празниците

Вдъхновена от стила на истинската парижанка и философията на емблематичния розов продукт Sensibio H2O, през май тази година, BIODERMA, в партньорство с дизайнерската платформа ИВАН АСЕН 22, обяви конкурс за графичен мотив на най-продаваната в света мицеларната вода.

Предизвикателството беше отправено към графични и модни дизайнери, млади художници, илюстратори, аниматори и талантливи студенти с интерес към съвременния графичен език.

Тримата победители в конкурса бяха излъчени от жури в състав: Биляна Димова, главен редактор на Капитал LIGHT, Биляна Савова, арт директор на списание EVA, Поля Александрова, главен редактор на списание GRAZIA, Нели Митева, собственик и директор на дизайнерска платформа ИВАН АСЕН 22 и Мира Драганова, национален мениджър на BIODERMA за България и Сърбия.

В продължение на дизайнерския проект, BIODERMA създава лимитирана серия на мицеларната вода Sensibio H2O с една от рисунките – победители в конкурса.  Дизайнер на графичния мотив е Таня Кънчева, която в момента учи текстилен дизайн в University of Arts London.

Лимитираната серия Sensibio H2O се предлага в 3 формата – 100 мл, 250 мл и 500 мл. с препоръчителни цени съответно 10.90 лв, 23.90 лв, 33.90 лв.

Знаете ли, че…

– Sensibio H2O е първата в света мицеларна вода за почистване и премахване на грим, създадена през 1992 г.

– На всеки 3 секунди някой някъде по света купува 1 бутилка Sensibio H2O.

– Sensibio H2O e любимият почистващ продукт на топ гримьора Лиза Елдридж.

– Sensibio H2O е фаворитът на 100 бюти експерти, поканени от британския сайт за козметика и красота www.escentual.com да направят сляп тест на 7 марки мицеларна вода.

– С мицеларната вода Sensibio H20 BIODERMA направи революция в ритуала за почистване и премахване на грим.

– Според VOUGUE Sensibio H2O е дегримьорът, който ще видите в козметичната чантичка на  всеки модел.