Шарлот Казираги ще каже “Да” на Дмитри Расъм

Докато не мине утре не може да сме напълно убедени, но по съвсем официални документи – навръх 1-ви юни Шарлот Казираги най-сетне ще каже заветното “Да” на Дмитри Расъм.

Въпреки слуховете за раздяла, внучката на принцесата на Монако Грейс Кели и Рение III и бащата на детето й ще се венчаят на гражданска церемония, която ще се състои в държавните помещения на кралския дворец в Монако.

Смята се, че подобно на други аристократични особи от Монако, двойката ще вдигне по-пищно тържество по-късно, заедно с църковната венчавка, която ще се състои във Франция.

Шарлот и Дмитрии ще отпразнуват любовта си в тесен кръг със специален обяд, като ще използват и момента да покръстят сина си Балтазар, който проплака на 1-ви октомври миналата година.

32-годишната кралска наследничка и 37-годишният Расъм трябваше да се оженят миналото лято, но решиха да отложат сватбата за след раждането на наследника им. Балтазар е второ дете за Шарлот, която през декември 2013-та дари със син – Рафаел, тогавашната си половинка Гад Елмалех, с когото така и не се венчаха и се разделиха преди три години.