Shine.bg – раят на бижутата

Да си избереш качествен аксесоар става в пъти по-лесно, благодарение на специализирания сайт за маркови бижута Shine.bgТам можеш да откриеш всичко –колиета, висулки, гривни, пръстени и обеци от световноизвестни марки. Сред услугите на сайта са безплатна доставка при поръчка над 100 лв., опция за лазерно гравиране на избраното от вас бижу, както и разсрочено плащане на месечни вноски до половин година без лихва.
Понякога пък знаете, че някой от близките ви ще се зарадва на бижу, но не сте сигурно какво точно ще е по вкуса му. Тогава на помощ идват подаръчните ваучери! Които са и страхотна идея за подарък сега по време на карантината, защото както знаем не е перфектния момент за срещи… Ето затова ваучерите са чудесен вариант – вие избирате стойността, дизайна и дали ще бъде изпратен по имейл, или ще го разпечатате.
На сайта на shine.bg също така може да разгледате блога им, в който има страхотни статии по различни поводи (наръчници за Св. Валентин, Коледа…), както и блогпостове, които ни разясняват символиката на различни елементи на бижутата (тук, например, може да прочетете за перлите).