Shopping находки за Него и Нея!

След като вече ви показахме очарователните предложения на страхотни онлайн магазин www.Shopping-Terapia.com, за тоалети в стил Мама и Аз, сега е време да ви покажем и тяхното продължение, само че от линията за Него и Нея. Есенните модели са повече от очарователни! Цветни, интересни и закачливи, те определено ще накарат вас и половинката ви да изпъкнете където и да се появите.

Есенната колекция включва блузони и суичъри с дълъг ръкав и със семпъл дизайн, които обаче се разнообразяват от интересните допълващи се рисунки и надписи. Моделите не просто изглеждат чудесно, но са и лесни за съчетаване с останалите дрехи в гардероба ви. Дамите без проблем могат да ги комбинират както с дънки, така и с поли. За това не се колебайте да изненадате половинката си със сладурски комплект, с който може да се появите на семеен празник, разходка в парка или събиране с приятели. Освен това блузите и тениските За Него и Нея са страхотен подарък за приятелска двойка или дори за родителите ви!

Надписите, които гласят послания като „Family Comes First”, “She/He is mine, Sorry!”, “One Love”, “P.S. I love my boy/girl”ще накарат околните да се усмихнат при вида ви, а и ще внесат нотка закачливост и щастие в ежедневието ви! В случай, че искате да съчетаете своя комплект с облеклото и на на малкото си съкровище, всички детски дрешки може да разгледате точно ТУК и да изберете модел, който да пасва с вашия.

Днес подбрахме за вас своите най-любими предложения от www.shopping-terapia.com, но вие не пропускайте да прегледате всички артикули ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева