Слънчевите очила – най – верният ни приятел през лятото

Слънцето бавно започва да гори и свети по-ярко, така че е време да помислите за закупуване на слънчеви очила. Какви тенденции ни предлага този сезон? Нека го разберем!

Слънчевите очила с червени стъкла станаха фаворити сред много представители на модния свят. Те лесно ще добавят жар и акцент в образа ви.

Ако виждате света в червено,а вие не искате това –  определено имате нужда от тъмни очила, а в същото време искате да добавите ярки цветове – изберете очила с тъмни очила и яркочервени рамки.

Квадратните очила могат да бъдат от всякакъв размер, но най-актуалните са огромни.

Предпоставка  такива модерни очила са триъгълните. Ъгълът на триъгълника трябва да бъде по-долу. Цветът на стъклата може да бъде неутрален или, напротив, яркият цвят на лещите може да бъде прикрепен към ярка рамка.

Очила с верига, като веригата може да бъде или тънка и неутрална, или украсена например с перли . Ако имате очила, веригата може да бъде закупена отделно и украсете аксесоара си по желание.

Очила, които приличат на  маска са тенденция. Комбинирането на такъв аксесоар е по-добре не с ярки дрехи, а със спокойни случайни облекла.

Горната част на тези очила е рязко отрязана, без най-малко закръгляване. Много често може да видим  Бела Хадид с точно този тип слънчеви очила. Формата на очилата е много тънка и с ясни ъгли. Ако твърде остри линии не ви подхождат, можете да изберете по-заоблен правоъгълник.