Нагледно как Алекс предложи на Джей Ло

В неделя сутринта осъмнахме с новината, че любимата на поколения изпълнителка Дженифър Лопез се е годила за пети път. Новината зарадва целия свят и всички се възхищаваха до полуда на гигантския камък, който Родригес сложи на пръста й. Благата вест беше съобщена и от двамата по крайно лаконичен начин – само един фотос на нежната ръчичка на бъдещата булка с оформен до съвършенство бях маникюр и белият 5-10-15-каратов диамант, оценен на $5, без никакви драматични и гръмки словоизлияния.
Вижте сами – ние ви разказахме историята така.

Днес ‘Добро утро’ ни казват белите бахамски пясъци, в които едно коляно е заровил Алекс, а в ръцете си държи кутийката със скъпоценното бижу. От устните му се показва перлената усмивка, а гласът му звънти в ушите на неговата любима, която с нетърпение очаква той да свърши, за да извика най-категоричното ‘ДА!’ в живота си.Облечена в белия нюанс на слонова кост, прибрала буйните си коси в нисък кок, обримчила ушите си с две големи халки и по детски нахлузила равните сандали, латино дивата откровено показа своята изненада от постъпката на възлюбения  й. Захлупила устата си от изненада или от удивление от големината на диаманта – не сме сигурни, но сме убедени в щастието на тази бляскава и красива двойка.
При него акцентът също бе решен в бяло, в нежната комбинация с морско синьо – точно като морето и вълните.Снимките се появиха по едно и също време в Instagram профилитите и на дамата, за да ни покажат колко хармонични и синхронизирани са те в любовта си. ТЯ демонстративно написа „3.9.19✨♥️” – датата, на която се сгодиха. А ТОЙ – „Locking it down. 💙 #futuremrsrodriguez”. Все пак влюбеният мъж не остави нещата толкова съкратени и си позволи малко повече думи, под формата на любовно обяснение, с които да изрази какво точно чувства към своята избраница. Направи го в личните си Instagram stories. Толкова!Ами това е… Малък разказ, който започна преди малко повече от две години само с няколко кратки изречения, днес вече се превръща в любовна приказка, на която тепърва й предстои да се развива и да се разказва по света.Редактор: Марина Делева