София Борисова ни разказва за тенденциите в булчинската мода

Сватбеният сезон настъпи, а с него и треската за избор на сватбена рокля.
Топ дизайнерът София Борисова сподели какви са тенденциите в булчинската
мода. Самата тя преди няколко месеца представи своята колекция от сватбени
рокли за 2017 година: „Тенденциите в булчинската мода за 2017 година са синоним на романтиката, стил, вечна елегантност, красота и грация.

anna

В световен план, дизайнерите залагат на тоалети, които подчертават женствеността, скрития сексапил, прилепнали по тялото рокли, описващи фигурата, както и разкроени в А линия, прикриващи несъвършенства на тялото. Тенденцията, която властва от няколко години насам по отношение на цветовете се запазва. Чисто белият цвят е оставен в миналото. Ние дизайнерите залагаме основно на айвъри, шампанско, бежово, карамел, екрю, нежно розово при изработката на роклите. Това несъмнено дава заявка за един нов и нестандартен завой в булчинската мода.

2211

Уникалността на сватбените тоалети специално в моята колекция за 2017 година, е в кройките на силуета и разбира се материите от най-висок клас – фини дантели,
дантелени крайки, коприна, шифон, микадо, сатен, които придават изисканост и лукс на визията, като не съм пренебрегнала факта, че роклята трябва да е лека и комфортна. Сред моите модели присъстват, така наречените рокли „втора кожа”, които се чувстват като част от тялото и позволяват абсолютната свобода нa движенията. Така актуалният „модерен винтидж” е акцент в таз годишната ми колекция и определено се харесва на дамите, които търсят нещо по-ретро, но и същевременно в крак с модните тенденции.

333366666

Интересен момент е акцентът и върху късите булчински рокли, предпочитани
от жени с по-нестандартен и дързък вкус.За тях са и революционните тоалети,
присъстват и в моята колекция, а именно сватбените гащеризони. Много модерни са и булчинските рокли с цветни мотиви, които придават по-свеж вид и разчупват установените канони.

77777777

Най-важен обаче според мен остава момента, бъдещата булка да се чувства добре в кожата си на най-приказния ден в живота си и да се отдаде на хубавите емоции и романтичните преживявания с избраника на сърцето си. ”