Spring Icons Selected by The Weeknd от H&M

Spring Icons Selected by The Weeknd е колекция, създадена с идеята за завършен мъжки гардероб от най-важните за сезона модели, подбрани от един от най-известните музикални артисти в момента. Селекцията миксира успешно заемки от спортно и работно мъжко облекло с елегантните линии на класическия мъжки гардероб, за да изведе на преден план съвременен прочит на актуалните за пролетта модели.

SPRING_ICONS-selected-by-THE-WEEKND-BTS campaign (5)

Колекцията ще бъде достъпна във всички магазини на H&M, които разполагат с мъжки асортимент, както и онлайн, от 2 март. „Времето, прекарано в селектиране на моделите от Spring Icons за H&M, беше истински приятно. Фен съм на миксирането на стилове и съчетанието между спортни бомбъри и суичъри с качулка в комбинация с по-класически модели като сака и елегантни ризи. Всяка дреха от колекцията е абсолютно непринудена и свежа, което е и моето виждане за това как трябва да изглежда съвременния мъжки гардероб.“ споделя Абел Тесфайе, познат като The Weeknd.

SPRING_ICONS-selected-by-THE-WEEKND-BTS campaign (13)

По думите на Андреа Ловенстам, главен дизайнер на мъжко облекло в H&M, „…вкусът на Абел, както и личният му стил носят същото настроение, което и останалите мъжките линии в H&M през този сезон. Той има изключителен усет за детайлите, което е от най-голямо значение при съчетаването на модели от различен стилов произход.“

SPRING_ICONS-selected-by-THE-WEEKND-BTS campaign (7)

Визиите, които Spring Icons Selected By The Weeknd представя, са вдъхновени на първо място от уличния стил – от памучния бежов бомбър с апликация до широките блузи в черно и тъмнозелено с качулка и джоб отпред, носени в комбинация с разширени тениски с паднали рамене и класически панталон с ръб, осъвременен от скъсената си кройка и спортните връзки на колана. Връхните облекла се характеризират с лекотата си, присъща за пролетта – класическо biker яке от еко кожа, плътна връхна риза от еко велур с цип, както и дълъг тренчкот с двуредово закопчаване и колан. Панталоните са скъсени за по-съвременна линия, а ризите с ниска яка носят допълнителна елегантност.