Spring Shopping: Сладки тоалети в стил Мама и Аз

В духа на наближаващата пролет, днес продължаваме да черпим вдъхновение за своя Spring Shopping и обръщаме поглед към един страшно сладурски и много любим онлайн магазин – www.shopping-terapia.com и тяхната чисто нова колекция с комплекти за Мама и Мен.

Mommy and Me

Няма нищо по-очарователно от това майка и нейното малко съкровище да бъдат облечени в тон. Ще се съгласите, че подобна гледка може да разтопи сърцето дори и на най-заклетия моден критик. Макар с тези комбинации да не трябва да се стига до крайности, под топлите лъчи на пролетното слънце, подобни модни идеи са напълно позволени. Поводите могат да бъдат най-различни, но където и да се появите без съмнение ще предизвикате радост и усмивка заради сладурските надписи, картинки и принтове, които дизайнерите на Shopping Terapia са се погрижили да включат. Избора от графики и модели е доста голям като включва не само тениски и блузки, но и рокли и полички за момиченцата, обсипани в красиви цветя, ярки цветове и интересни мотиви.

mommy-and-me

Изборът на подобен комплект е чудесен и за подарък на близка приятелка, роднина или щастлива бъдеща майка! Затова бъдете креативни и изберете любимия си match за пролетна разходка из града, игра с малкото ви съкровище в някои парк, шопинг тур по магазините, пътуване и много други. Семплият дизайн на моделите ги прави лесни за съчетаване с останалите дрехи в гардероба ви. Нашия съвет е да ги оставите да бъдат основен акцент на визията. Така със сигурност няма да останете незабелязани!

Днес подбрахме за вас своите най-любими предложения от новата колекция на Shopping Terapia! Съвсем скоро предстои да ви представим още една приятна изненада, която сайта е подготвил за своите фенове! До тогава може да разгледате всички нови модели за Мама и Мен ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

За Мама и МенЗа Мама и МенЗа Мама и Мен

За Мама и МенЗа Мама и МенЗа Мама и Мен

За Мама и МенЗа Мама и МенЗа Мама и Мен