Spring Shopping: Елегантен бизнес стил с NISSA SS16

През тази пролет NISSA залага на моделите, подходящи за съвременната кариеристка. Елегантни, стилни, но и отличителни, роклите от пролетната колекция на NISSA са това, което всяка бизнес дама трябва да има в гардероба си. Семплия дизайн се разнообразява от интересни цветове, принтове и детайли, които ще ви помогнат да се отличите с усета и стила си.

Nissa SS16

Колекцията за пролет-лято на NISSA включва предимно рокли, но на места приятно впечатление ни правят и дългите ризи, които изглеждат чудесно в компанията както на панталон, така и на дънки. Приятна изненада са роклите, които са доста далеч от строгото бизнес облекло и само със смяната на чифт обувки и няколко аксесоара може да пристъпите директно от работното бюро към някое стилно парти или коктейл с приятелки.

Дължината на моделите стига предимно до коляното, макар, разбира се, да се срещат и по-смели предложения. Впечатление ни прави и факта, че дизайните за пролет-лято 2016 година са доста разнообрази като кройка, което е гаранция за това, че възможно най-голям кръг от жени ще успеят да намерят своето съкровище из чудесната селекция на бранда.

Съветваме ви да обърнете внимание на класическите модели – по тялото и разкроени от талията – само че в разнообразни и по-нетипични за вас самите цветове. Пролетта е чудесна възможност да експериментираме, затова не се колебайте да носите ярки нюанси, принтове или по-смел силует!
Ние подбрахме своите любими предложения от новата колекция на NISSA, но вие не пропускайте да разгледате всички тях точно ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Nissa SS16Nissa SS16Nissa SS16Nissa SS16Nissa SS16Nissa SS16Nissa SS16Nissa SS16Nissa SS16