Spring Shoppning: Романтика и бохемска лекота с New Look

Смело продължаваме нашата Spring Shopping кампания, в която ви предлагаме пролетните колекции на любимите си брандове и онлайн магазини. Днес обръщаме поглед към британския лейбъл New Look, чиято пролетна колекция вече е факт и е повече от страхотна!

New Look SS16

За да гарантира успеха на линията Spring Summer, New Look залагат на една винаги любима тенденция за топлите дни – пастелните цветове. От колекцията дъха нежност и романтика, а ние не можем да спрем да се любуваме на красивите розови, сини и бежови нюанси, които съчетаваме с монохром. Моделите са предимно семпли, но на места се разнообразяват от различни приятни за окото детайли като къдрички, плисе, разкроен силует, както и нежна дантела.

New Look избират женствения минималистичен стил, който обаче се разнообразява от усещане за винтидж романтика и бохмска лекота. Елегантните поли тип „молив”, роклите по тялото, скъсените топове и аксесоарите са доста подходящи за градската среда. Това, което определено е предимство на колекцията е, че смяната само на няколко аксесоара и чифт стилни обувки са достатъчни, за да променят визията ви и новата придобивка от New Look да се превърне в страхотно решение за вечерен парти тоалет.

NewLook_NewRomantics_banner

Нежните пастелни цветове и семплия дизайн на колекцията позволяват да бъдете по-смели в избора си на бижута. Сега е време да извадите онова красиво statement колие, което толкова много си обичате или готините дълги обеци, които идеално пасват на прическата ви! Всичко е във ваши ръце, затова развихрете въображението си!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите.

клъчобувкичантарокляроклярокля
полаполапола

Автор: Преслава Цачева