Стилът на Иги Азалия – откровена пошлост и кич

В нашата рубрика НЕмодно не спираме да се учудваме на известните дами, които залагат на скандала, забравяйки, че елегантната визия е онова, което остава във времето. След като минахме през „любимкитe“ ни – Ким Кардашиян и Ники Минаж, дойде време да се спрем и на Иги Азалия, която не им отстъпвa по нищо!

3ррв

26-годишната рапърка може и да е любимка на тийнейджърките, но ние намираме стила й за отблъскващ, а дори нещо повече – откровено кичозен и пошъл. Не смятеме, че подобно облекло е подходящ пример за младите момичета и даваме червен картон на звездата, която нашумя повече с размера на задните си части, отколкото с диапазона на гласа си.

рвввв

асссс

Иги ни направи много лошо впечатление още през 2014 година на наградите на МТВ, когато се появи с изключително смущаващи обувки, които дори не стояха добре на краката й. Забелязваме, че звездата се облича пошло не само, когато е на светско събитие, но и когато се разхожда по улицата.

miley-cyrus-iggy-azalea-worst-dressed__oPt

ясддс

Изумени сме от модните решения на Иги и споделяме с вас снимков материал, от който ще разберете защо. Освен, че показва твърде много плът и подчертава дупето си по безумен начин, певицата залага на наистина крещящи цветове, които в повечето случаи нямат никаква връзка един с друг.