Street Style вдъхновения от Седмицата на висшата мода в Париж

Седмиците на модата винаги се превръщат в сборна дестинация на всички знайни и незнайни любители на модата и красотата, които желаят да демонстрират стила си и да привлекат вниманието на жадните фотографи. През тези няколко дни улиците на Лондон, Ню Йорк, Милано и Париж се превръщат в своеобразен подиум, който често пъти е много по-интересен и завладяващ от случващото се на истинския такъв, където дизайнерите представят най-новите си колекции. Истината е, че уличния стил ражда модата, обрисува нейната рамка и я запълва с безкрайно цветно, много разнообразно и  вълнуващо съдържание.

Когато става въпрос за седмицата на Висшата мода, нещата са дори още по-интересни! Улиците на Париж се изпълват с всевъзможни нюанси и невероятни съчетания между луксозни дизайнерски дрехи и аксесоари и такива, които спокойно можете да откриете в някой Trift Shop. Всеки желае да бъде различен, да обрисува нагледно по най-подходящия начин своята уникалност чрез стила си. А ние година след година жадно поглъщаме изображенията не само на прекрасните модели от Couture колекциите, но и стилните тоалети, които най-известните блогъри, стилисти и звезди така уверено ни показват!

Тази година също не е изключение от правилото. Седмицата на Haute Couture модата приключи само преди няколко дни, а ние вече сме готови да ви покажем своите най-любими вдъхновения от улиците на Париж. Ето ги и тях:

Автор: Преслава Цачева