Street Style: Сандалите

Сандалите са ни много любими! Те превръщат всяка лятна визия в незабравим аутфит. Ако ги съчетаем правилно, можем да превърнем и най-скучното облекло в истинско бохемско вдъхновение.

alalaaa1

115

Ние нарекохме сандалите „най-удобните обувки“, защото ниските модели са особено приятни за носене. Те подчертават грацията ни и същевременно с това, ни  осигуряват необходимия комфорт и лекота, от които имаме нужда през лятото.

112

gladiatorsandals2008

Амо сте почитатели на високите модели, знайте, че те не са подходящи за ежедневно носене през топлите месеци. Височините изморяват краката, които и без това са натоварени от горещото време. Разбира се, една прекрасна платформа стои чудесно на всяка елегантна визия, затова не залагайте на високите токове, а именно на равните платформи, които осигуряват стабилност и същевременно издължават тялото.

street-style-gladiator-flat-sandals

Градската визия върви ръка за ръка със сандалите, затова сме подготвили за вас снимки, които ще ви заредят с вдъхновение и идея за прекрасните летни тоалети, които можете да създадете. Разгледайте и моделите, които подбрахме за вас, защото те са удобни, а и красиви. Заредете се с емоция и позволете на слънцето да заживее в сърцето ви!

21234545671234567123445maslinka12344567